Libnet.ro
UNICEF

14:30

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a. continuă pe B1

Lupte de strada in capitala Austriei: Ciocniri violente intre kurzi si turci, la Viena. Una din cele mai afectate zone, un cartier unde traiesc multi romani (VIDEO)

Mai multe zone din capitala Austriei au fost curpinse de proteste, multe dintre ele violente, intre grupari kurde de extrema-stanga si ultra-nationalisti turci. Una dintre cele mai afectate zone de ciocnirile.

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

BNR: Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante

Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante, o cincime din volumul creditelor acordate fiind neperformante, iar spre deosebire de acesta, sectorul imobiliar se situa la polul opus, cu o rata a creditelor neperformante de doar 3,5%.

Turismul european in timpul pandemiei de coronavirus. Radu Banciu: in tarile sudice e o afacere colosala de stat. Multi vor avea de suferit crunt daca nu e depasit impasul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia turismului european in contextul pandemiei de coronavirus. Jurnalistul a vorbit despre diverse destinatii de pe.

Radu Banciu: Cetatenii romani nu mai au rabdare, s-au plictisit dupa trei luni si jumatate de conditii stricte de izolare

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia din Romania, unde numarul de cazuri noi de COVID-19 a atins cote ingrijoratoare in ultima perioada. Cel mai recent bi.

Radu Banciu: Primul milion de infectati s-a facut in trei luni, iar ultimul in opt zile. Pana la final de 2020, Romania va ajunge la 50.000 de bolnavi de COVID-19

Radu Banciu i-a criticat dur, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, pe cei care nu respecta recomandarile si normele de siguranta sanitara. Daca primul milion de bolnavi de COVID-19 a fost de.

Disney a amanat pentru a doua oara lansarea in cinematografe a filmului Mulan

Remake-ul filmului de animatie Mulan va fi lansat in cinematografe pe 21 august, dupa ce Disney a decis pentru a doua oara sa amane acest moment, in contextul pandemiei de COVID-19, scrie NBC News, potrivit Mediafax. Disney a amanat pentru a doua oara, lansarea in cinematografe a filmului Mulan, una dintre cele mai asteptate productii ale anului 2020. Decizia a venit in contextul pandemiei de COVID-19, dar daca filmul va incepe sa ruleze in cinematografe in luna august, ar putea reprezenta un impuls important pentru ca Hollywoodul sa salveze sezonul de vara din acest an.

Cea mai importanta aplicatie Google, reinventata complet: ce se intampla cu Google Photos

Google Photos este una dintre cele mai populare aplicatii create de Google si foarte multi oameni depind de serviciul gigantului din Mountain View pentru a-si face o copie de siguranta la.

China a autorizat imunizarea militarilor sai cu unul dintre cele mai avansate vaccinuri ale sale impotriva Covid-19

Armata chineza a autorizat folosirea in randul militarilor sai a unui vaccin impotriva covid-19, dezvoltat de catre institutul de cercetare militar si o companie farmaceutica, a anuntat luni intreprinderea, relateaza AFP.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )