Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Banciu, despre rechemarea ambasadorului din Costa Rica: isi ducea niste batraneti linistite si a venit, ca un meteorit in viata lui, evadarea Elenei Udrea in aceasta tara (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre rechemarea ambasadorului din Costa Rica: isi ducea niste batraneti linistite si a venit, ca un meteorit in viata lui, evadarea Elenei Udrea in aceasta tara (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu rechemarea la post a ambasadorului roman in Costa Rica. Presedintele Iohannis, asadar, l-a somat, poate simplu printr-un SMS sau poate prin. continuă pe B1

Ziar din Costa Rica: Elena Udrea nu e azilant politic

Presa din Costa Rica vorbeste despre cazul Elenei Udrea. Serviciul de imigrare a confirmat ca Elena Udrea a intrat pe 7 februarie 2018 in aceasta tara, fara a fi inregistrata si iesirea acesteia din.

Radu Banciu, despre Elena Udrea: Cum este posibil ca o doamna care nu a fost judecata definitiv in tara sa sa primeasca statut de refugiat politic intr-o tara care nu-i cunoaste trecutul politic? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbi in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Elena Udrea a confirmat ca a primit statutul de refugiat politic in Costa Rica. Nu avem o explicatie,.

Radu Banciu, despre dosarul Revolutiei: Eu nu am auzit pana acum ca acest imputit de Ion Iliescu sa vina si sa dea un nume (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu extinderea urmarii penale pe numele lui Ion Iliescu in dosarul Revolutiei. L-ati vazut astazi pe Iliescu la Parchetul General cu parul.

Ambasadorul din Costa Rica, RECHEMAT la Bucuresti. Scandal la MAE dupa fuga Elenei Udrea

Scandalul privind fuga in Costa Rica a fostului ministru Elena Udrea si a fostei sefe DIICOT, Alina Bica, atinge cote maxime. Ministerul de Externe MAE) a avut, zilele trecute, o primareactie in acest caz.

UPDATE/ Ambasadorul din Costa Rica, RECHEMAT la Bucuresti. Scandal la MAE dupa fuga Elenei Udrea // Precizarile Ministerului de Externe

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe a trimis redactiei B1 TV o precizare pe care o redam integral la finalul articolului Scandalul privind fuga in Costa Rica a fostului ministru Elena Udrea si a fostei sefe.

Efectul Udrea? Iohannis l-a revocat pe ambasadorul Romaniei in Costa Rica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de rechemare in tara a ambasadorului Romaniei in Costa Rica, stat care o gazduieste pe Elena Udrea, condamnata in prima instanta pentru coruptie.

Klaus Iohannis, reactie dupa plecarea Elenei Udrea in Costa Rica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de rechemare in taraa lui Ion Vilcu, ambasador al Romaniei in mai multe state, printre care si Costa Rica. Acesta ar putea fi schimbat din.

Iohannis l-a rechemat pe Ion Vlcu din calitatea de ambasador al Romniei n Costa Rica, tara n care se afla si Elena Udrea si Alina Bica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri un decret de rechemare a lui Ion Vilcu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite Mexicane, Republica Nicaragua, Republica El Salvador, Republica Costa Rica, Republica Guatemala si in Republica Honduras, arata un comunicat al Administratiei prezidentiale.

Radu Banciu, dupa alegerile de la FRF: Este bine ca a pierdut Generatia de Aur. O generatie care nu a castigat nimic, de oameni neplacuti si de prost gust (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu infrangerea suferita de Ionut Lupescu, reprezentantul Generatiei de Aur, in alegerea pentru presedintia Federatiei Romane de Fo.

Radu Banciu: Pacat ca Ionela Prodan a trebuit sa traiasca in aceasta lume (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu decesul cantaretei de muzica populara Ionela Prodan. S-a prapadit cantareata de muzica populara Ionela Prodan, la varsta de.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )