Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu, despre retinerea lui Grebla: isi umileste meseria pentru jumatate de kil de zahar. Cum sa ajungi judecator si tu sa vinzi capre? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre retinerea lui Grebla: isi umileste meseria pentru jumatate de kil de zahar. Cum sa ajungi judecator si tu sa vinzi capre? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre retinerea fostului judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla, acuzat ca ar fi vandut, prin interpusi, cincizeci de capre, procurorii considerand ca acesta a. continuă pe B1

Radu Banciu, despre redeschiderea dosarului mineriadei: Speram ca Iliescu va face inchisoare pe viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni, despre anuntul oficial privind redeschiderea dosarului mineriadei din 1990, afirmand ca spera ca fostul presedinte Ion Iliescu sa fie pedepsit pentru ce s-a intamplat. Trebuie sa.

Radu Banciu: La noi, cu cat electoratul este mai prost, cu atat puterea isi doreste sa il indobitoceasca si mai tare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea de restituire a banilor taiati din pensii si salarii pe care a insistat PSD in campania electorala. PSD-ul stie.

Citatul saptamanii: Radu Banciu: Nu este nicio diferenta intre a te inchina la Dumnezeu si a te inchina la un peste

Controversa din jurul predarii religiei in scoli dezbatuta de Radu Banciu, abandonul castigatorul selectiei nationale Eurovision din Germania, parerea chefului Catalin Scarlatescu despre restaurantele cu stele Michelin si descrierea lumii mondene de catre Catalin Botezatu fac parte din evenimentele recente. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

Ce a declarat sotia lui Toni Grebla despre retinerea fostului judecator CCR

Sotia Judecatorului Toni Grebla, Mihaela Grebla, a declarat, marti, ca procurorii au fabricat probe, intrucat la dosar nu existau invinuiri suficiente pentru ca fostul judecator CCR sa fie retinut, informeaza Antena 3.

Sotia lui Toni Grebla, despre retinerea fostului judecator CCR: Este un circ

Sotia lui Toni Grebla califica drept un circ intregul dosar in care este implicat fostul judecator CCR. Mihaela Grebla ii acuza pe procurori ca au fabricat probe, pentru ca nu existau invinuiri.

Ce spune Radu Mazare despre licitatia lui Strutinsky

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca licitatia omului de afaceri Sorin Strutinsky pentru paza bunurilor din Constanta a fost si legala si morala .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )