Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Banciu, despre viitorul politic al Elenei Udrea: Timpul dumneavoastra in politica a trecut, de altfel se si vede din ultimele postari ca nu mai aveti nicio legatura cu prezentul politicii romanesti (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre viitorul politic al Elenei Udrea: Timpul dumneavoastra in politica a trecut, de altfel se si vede din ultimele postari ca nu mai aveti nicio legatura cu prezentul politicii romanesti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratiile Elenei Udrea privind viitorul sau politic. Elena Udrea a fost atacata pe retele de socializare. continuă pe B1

Radu Banciu, despre declaratiile lui Gigi Becali despre pozele de la mare ale Elenei Udrea: Nea Gigi... expertul in fericire si aprecierea binelui din estul Europei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1TV despre ce a spus Gigi Becali legat de pozele cu Elena Udrea la mare. Avem reactia lui Nea Gigi la toata tarasenia asta, care.

Radu Banciu: Vasile Blaga, bugetar fiind, a facut o magaoaie de petrecere. S-a tras, practic, din toate partile cu sarmale, cu torturi, cu orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre petrecerea data in weekend de Vasile Blaga, de ziua lui. Toata distractia l-a costat pe copresedintele liberal.

Guvernul Ciolos duce mai departe proiectele Elenei Udrea

Tehnocratii duc mai departe proiectele Elenei Udrea. Una dintre companiile abonate la contractele grase cu statul in perioada guvernarii Boc-Udrea-Basescu a fost reconectata la afacerile publice de.

Radu Banciu prezinta Luceafarul detinutilor scriitori: Erau multi care se puteau inscrie la cuvant (VIDEO)

Radu Banciu a prezentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, o versiune a poeziei Luceafarul, de Mihai Eminescu, adaptata zilelor noastre. Versurile, rescrise de.

Jurnalul de post al Elenei Udrea: in a treia zi am baut cafeaua cu soia si voi manca ratatouille de legume. Rugati-va pentru cineva care are nevoie

Deputatul Elena Udrea povesteste ca a treia zi de post a inceput cu o cafea cu soia si va continua la pranz cu salata de vinete, iar seara cu orez si ratatouille de legume. Udrea citeste rugaciuni, se roaga pentru altii si mediteaza.

Gigi Becali, sfaturi despre post pentru Elena Udrea: Sa nu mearga la mare pentru ca sminteste barbatii!

Gigi Becali a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ce inseamna si cum trebuie tinut postul, comentand astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, in care anunta.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )