Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radu Banciu: Dragnea va iesi din istorie ca omul care n-a avut niciun pic de bun simt. E cel mai mare tartor din 90 incoace. Nimeni n-a fost atat de dictator ca el (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dragnea va iesi din istorie ca omul care n-a avut niciun pic de bun simt. E cel mai mare tartor din 90 incoace. Nimeni n-a fost atat de dictator ca el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre conflictul din PSD si cine i-ar putea urma lui Liviu Dragnea la conducerea partidului. Pasul in spate pe care Liviu Dragnea. continuă pe B1

Radu Banciu, despre referendum: Ce-i tampenia asta? Fiecare face ce vrea! / Dragnea si-a luat pe una cu 30 de ani mai tanara, i se rupe lui de familia traditionala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre referendumul privind familia traditionala. Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc de-a lungul a doua zile, sa.

Radu Banciu: Dancila ar putea ajunge sa controleze doua butoane gigantice ale societatii. Ea, care nu se descurca nici cu alfabetul limbii romane (VIDEO)

Radu Banciu a analizat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu ultimele informatii despre negocierile din PSD, inaintea sedintei cruciale a CEx de vineri. Liviu Dragnea pune presiune pe Viorica.

Radu Banciu: Numarul celor care nu vor merge la vot in alegeri va fi mai mare ca niciodata (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu felul in care arata opozitia in Romania, afirmand ca in acest moment niciun partid nu merita sa fie votat. in partea.

Radu Banciu, despre Dragnea: Poate lumea se intreaba: ce-i mai trebuie prostului asta, n-are destule?. Ei bine, nu. Dragnea are o problema. De fapt, e problema noastra si ambitia lui (VIDEO)

Functia de presedinte al PSD nu se ia cu japca si nu se tranzactioneaza ca la piata, a sustinut Liviu Dragnea. Dupa ce zilele trecute anunta ca e dispus sa plece de la sefia PSD daca i se va cere acest.

Prima reactie a lui Dragnea dupa aparitia scrisorii prin care se i se cere demisia: Ma duc la CEx (VIDEO)

Liviu Dragnea a refuzat sa faca declaratii in fata reporterilor prezenti la Parlament in contextul in care a aparut public scrisoarea prin care i se cere demisia din fruntea PSD si a Camerei.

Panica la Maternitatea din Ploiesti. Liftul care transporta mamele catre bebelusi a cazut in gol

Liftul Maternitatiidin Ploiesti a cazut in gol in timp ce transporta mai multe mame catre salonul in care se aflau bebelusii lor. Conducerea unitatii sanitare e de parere ca incidentul este.

ATENTIE PARINTI! Noile jocuri de tip BALENA ALBASTRA fac ravagii in scolile din Bucuresti: Copiii care joaca GRANNY si VREI SA FII O ZANA sunt indemnati sa dea drumul la gazele de la aragaz

Pentru cei mici, jocurile online pot fi periculoase, mai ales atunci cand contin elemente care le pun in pericol sanatatea sau chiar viata. in ultima perioada, doua jocuri online periculoase au devenit.

Eugen Teodorovici anunta renuntarea la prevederea din Codul Fiscal care mpiedica ONG-urile care doteaza sau construiesc spitale sa aiba acces la 3,5% din impozitul pe venit

Ministerul Finantelor va renunta la prevederea din Ordonanta de Urgenta 25/2018, de modificare a Codului Fiscal, care stabilea ca doar ONG-urile care sunt furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat mai pot avea acces la 3,5% din impozitul pe venit directionat de persoanele fizice. Nu cred ca acel acel criteriu isi mai are rostul, a declarat luni ministrul Eugen Teodorovici. ONG-urile furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat sunt acele organizatii care ofera anumite terapii si au interactiune directa cu pacientul beneficiarul). Oana Gheorghiu, co-fondator Daruieste Viata, declara, in luna iulie, pentru HotNews. ro, ca in aceasta situatie se aflau doar 2% dintre ONG-urile din Romania, iar restul de 98% erau scoase din joc.

Ministerul Finantelor renunta la prevederea din Codul Fiscal care mpiedica ONG-urile ce doteaza sau construiesc spitale sa aiba acces la 3,5% din impozitul pe venit

Ministerul Finantelor va renunta la prevederea din Ordonanta de Urgenta 25/2018, de modificare a Codului Fiscal, care stabilea ca doar ONG-urile care sunt furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat mai pot avea acces la 3,5% din impozitul pe venit directionat de persoanele fizice. Nu cred ca acel acel criteriu isi mai are rostul, a declarat luni ministrul Eugen Teodorovici. ONG-urile furnizori de servicii sociale sunt cele care ofera anumite terapii si au interactiune directa cu pacientul. Oana Gheorghiu, co-fondator Daruieste Viata, declara, in luna iulie, pentru HotNews. ro, ca in aceasta situatie se aflau doar 2% dintre ONG-urile din Romania, iar restul de 98% erau scoase din joc.

Toata lumea poate fi amendata cu sume intre 290 si 435 de lei: BOMBA din Codul Rutier care ii afecteaza pe toti soferii!

Codul Rutier contine si prevederi legate de obligatiile pe care le au pietonii in trafic. Astfel, acestia sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibi.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )