Libnet.ro
UNICEF

20:00

Radu Banciu: Dragnea a vorbit despre razboiul dintre romani si romani. Daca exista potlogari si oameni cinstiti, e normal sa fie un razboi (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dragnea a vorbit despre razboiul dintre romani si romani. Daca exista potlogari si oameni cinstiti, e normal sa fie un razboi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre discursul pe care liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a sustinut in cadrul sedintei solemne din Parlament, dedicate Centenarului Marii. continuă pe B1

Sinteza zilei. Dezvaluirile anului despre razboiul dintre serviciile secrete din Romania

Mihai Gadea a revenit, luni seara, in forta la Sinteza zilei cu dezvaluirile anului. Antena 3 a pus mana pe documentele care devoaleaza razboiul serviciilor secrete. Nu mai putin de trei sefi de servicii.

Radu Banciu, despre sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Coana Dancila a fost prima care a plecat de acolo pentru ca mare lucru de cumparat nu era(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, care a avut loc duminica. 000 de oameni au fost prezenti la aceasta.

Radu Banciu: Eugen Teodorovici, considerat un habarnist de prim-plan, a venit cu o propunere care il va arunca si mai mult in negura timpului. Este o idiotenie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre propunerea ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, privind limitarea la cinci ani a dreptului de munca al romanilor in afara.

DRAGNEA IMBUNAT DE CENTENAR: Razboiul intre romani si romani trebuie sa inceteze

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a facut astazi un apel la unitate, la incetarea razboiului intre romani si romani si a afirmat ca nu trebuie sa se mai intample ceea ce s-a intamplat recent in Parlamentul European, cand au fost romani care au votat impotriva Romaniei.

Toni Nadal a vorbit despre momentul retragerii lui Rafael Nadal din circuitul profesionist: Totul n viata are un termen

Absent din circuit de la US Open din cauza problemelor medicale), Rafael Nadal este asteptat sa revina pe teren la inceputul lui 2019. Fost antrenor al ibericului, unchiul Toni a vorbit despre momentul pe care niciun sportiv de performanta nu-l poate ocoli - retragerea din activitate. Totul in viata are un termen. Din ce stiu eu, el isi doreste sa mai continue in circuit pret de cativa ani, a precizat Toni Nadal.

Dragnea, in sedinta solemna: Atacurile politice au mers prea departe

Liviu Dragnea a declarat in sedinta solemna din Parlament ca atacurile politice au mers prea departe. Totodata, presedintele Camerei Deputatilor a mai spus si ca razboiul dintre romani trebuie sa.

Teodorovici spune ca a folosit o exprimare nefericita cand a vorbit despre limitarea dreptului la munca

Ministrul Finantelor Publice a declarat, miercuri, despre limitarea dreptului la munca in Uniunea Europeana ca a avut o exprimare nefericita, el fiind profund pro-european. Teodorovici a reiterat ideea ca romanii sa aiba drepturi egale oriunde in Europa.

Dragnea vorbeste despre Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere

Liviu Dragnea a negat categoric informatiile conform carora Guvernul PSD-ALDE ar urma de 1 Decembrie, sau in jurul acestei date, sa adopte o Ordonanta de Urgenta pentru amnistie. Nu am discutat cu ministrul.

Dragnea vorbeste despre Ordonanta de Urgenta pe amnistie: Ce se va intampla pe 1 decembrie (VIDEO)

Liviu Dragnea a negat categoric informatiile conform carora Guvernul PSD-ALDE ar urma de 1 Decembrie, sau in jurul acestei date, sa adopte o Ordonanta de Urgenta pentru amnistie. Nu am discutat cu ministrul.

Daca Romania ar fi o companie, un sfert dintre romani nu si-ar depunde CV-ul

Daca Romania ar fi o companie, doar 32% dintre angajatii romani si-ar depune CV-ul, in timp ce 42% spun ca poate ar aplica pentru o pozitie, iar 26% nu ar face niciun demers pentru a lucra intr-o astfel de companie, potrivit unui sondaj realizat de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )