Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Banciu, despre sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Coana Dancila a fost prima care a plecat de acolo pentru ca mare lucru de cumparat nu era(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Coana Dancila a fost prima care a plecat de acolo pentru ca mare lucru de cumparat nu era(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, care a avut loc duminica. 000 de oameni au fost prezenti la aceasta. continuă pe B1

Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: - manevrati cu grija sursele de foc si nu le tineti in.

Imagini socante in fata a mii de oameni, la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Un preot si-a dat foc! - VIDEO

Imagini socante in fata a mii de oameni, la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Preotul George Ciulei a recurs la un gest extrem. Acesta si-a dat foc, in semn de protest. Imaginile au fost filmate.

Klaus Iohannis nu merge la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Ce i-a transmis seful statului Patriarhului Daniel

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a trimis o scrisoare Patriarhului Daniel, in care seful statului in anunta pe liderul Bisericii Ortodoxe Romane ca nu are cum sa ajunga la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, fiind plecat la Bruxelles pentru o intalnire cu liderii europeni.

Iohannis: Nu voi participa la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ieri o scrisoare Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane Daniel in care arata ca, din motive care tin de agenda europeana, nu va lua parte la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, scrie Agerpres.

Mii de persoane participa la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (FOTO, VIDEO)

Slujba de sfintere a Catedralei Manturii Neamului a inceput duminica cu incepere de la ora 9. Mii de oameni asista la slujba si la ceremoniile religoase ce sunt transmise si pe ecrane montate in afara.

Iohannis i-a scris Patriarhului Daniel ca nu poate merge la sfintirea Catedralei Mntuirii Neamului. Presedintele va fi la reuniunea extraordinara a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis Patriarhului Daniel ca nu poate participa la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului care va avea loc duminica, zi in care seful statului va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European pe tema Brexit. Iohannis a mai spus ca sfintirea Catedralei reprezinta o sarbatoare cu o incarcatura istorica si simbolica aparte.

Sfintirea Catedralei Mntuirii Neamului - 110 participanti la ceremonii au avut nevoie de ajutorul medicilor dupa ce li s-a facut rau n multime

110 participanti la ceremoniile de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului au avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale, iar zece dintre ei au ajuns la spital, dupa ce li s-a facut rau in multime. Conform estimarilor Patriarhiei, aproximativ 50. 000 de oameni au luat parte la evenimentele de duminica.

VIDEO Sfintirea Catedralei Mntuirii Neamului: Imagini din multime

Mii de oameni au participat duminica la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Lucrarile la cladire sunt departe de a fi terminate, iar curtea e in plin santier, astfel incat majoritatea oamenilor care au dorit sa asiste la liturghie au ocupat carosabilul din Piata Arsenalului si au urmarit slujba pe mai multe ecrane montate afara. Vezi o serie de imagini surprinse in randul multimii adunate duminica la marea sfintire.

Klaus Iohannis i-a primit la Cotroceni pe Patriarhul Daniel si Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, cu o zi inainte de sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit sambata la 10:30 la Palatul Cotroceni pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului - Noua Roma, si a Parintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

Klaus Iohannis i-a primit la Cotroceni pe Preafericitul Daniel si pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, cu o zi inainte de sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit sambata la 10:30 la Palatul Cotroceni pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului - Noua Roma, si a Parintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )