Libnet.ro
UNICEF

13:30

Radu Banciu, dupa alegerea lui Melescanu: Cum ar fi fost ca Ion Iliescu sa ajunga presedintele Senatului? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa alegerea lui Melescanu: Cum ar fi fost ca Ion Iliescu sa ajunga presedintele Senatului? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte a Senatului. Asta cu Teodor Melescanu este grozava. Tariceanu sta si. continuă pe B1

Alina Gorghiu, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in functia de sef al Senatului: O prima batalie pe care a pierdut-o PSD-ul

Alina Gorghiu, candidata PNL la sefia Senatului,este de parere ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup.

Denise Rifai, dupa alegerea lui Melescanu la sefia Senatului: Sa fie victoria dinaintea dezastrului sau cea dinaintea marii victorii?

Jurnalista si prezentatoarea TV Denise Rifai a reactionat dupa ce senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost numit presedinte al Senatului.

Radu Banciu: Scolile romanesti seamana cu cele africane. S-au dus 30 de ani de minciuna, in care ni s-a spus de fiecare data ca invatamantul este o prioritate (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica, in emisiunea Lumea lui Banciu, despre inceputul noului an scolar. Scolile romanesti seamnana cu cele africane. in 2019, 1. 180 de scoli nu au.

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

Viorica Dancila, dupa alegerea lui Melescanu: Votul de astazi certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate in Parlament. Avem curajul si increderea sa venim la vot cu un nou guvern

Premierul Viorica Dancila a salutat alegerea lui Teodor Melescanu drept presedinte al Senatului la scurt timp dupa votul din Parlament. intr-un mesaj publicat pe Facebook, presedintele PSD sustine ca votul de ma.

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Melescanu a fost votat noul sef al Senatului: Vom sesiza CCR! Acest vot nu ramane fara urmari!

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi pentru, potrivit unor surse parlamentare. Calin Popescu Tariceanu sustine .

Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului

ACTUALIZARE - Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului, cu 73 de voturi pentru, in timp ce Alina Gorghiu a obtinut doar 59 de voturi --- *ACTUALIZARE - Alina Gorghiu considera ca PSD ar fi putut oricand sa propuna un candidat din partid la conducerea Camerei Superioare, nu pe senatorul ALDE Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu a fost ales presedintele Senatului

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, pre.

Mircea Badea, reactie dura dupa accidentul in care a fost implicat Mario Iorgulescu: Nu cred ca il interesa ce scrie in lege

Mircea Badea a reactionat dur la cateva zile dupa accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu. Dupa ce a urmarit reactiile romanilor din ultimele zile, realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a oferit o reactie in direct la postul de televiziune. Mircea Badea, .

Acuzatii grave: Mario Iorgulescu mi-a omorat nepotul!. Ce a facut seful LPF, imediat dupa accidentul in care a fost implicat fiul sau

Se lasa cu acuzatii grave, dupa accidentul rutier din Capitala in care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu! Unchiul victimei a tras un semnal de alarma si a lansat afirmatii dure la adresa presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal si baiatului sau. Mario Iorgulescu mi-a omorat nepotul!, striga indurerat barbatul. Acuzatii grave pentru .

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )