Libnet.ro
UNICEF

15:00

Teodor Melescanu a fost ales presedintele Senatului

România Liberă România Liberă,
Teodor Melescanu a fost ales presedintele Senatului

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, pre. continuă pe România Liberă

Dancila, dupa ce Melescanu a fost ales sef al Senatului: Votul certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate in Parlament Avem curajul sa venim la vot cu un nou guvern

Premierul Viorica Dancila spune ca votul dat marti in Parlament pentru alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate in Parlament, iar social-democratii au curajul si increderea sa vina la vot cu un nou guvern.

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

Sedinta de plen in care va fi ales presedintele senatului a inceput

Sedinta de plen de marti in care va fi ales presedintele Senatului a inceput, candidatii pentru acea.

Prima declaratia a lui Melescanu, dupa ce a fost votat presedintele Senatului: Dau asigurari pentru cei care m-au atacat ca voi fi un presedinte echilibrat

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi pentru. Multumesc celor care m-au votat si vreau sa dau asigurari.

Teodor Melescanu, noul sef al Senatului? Calin Popescu Tariceanu il ameninta cu excluderea

Teodor Melescanu a obtinut cele mai multe voturi pentru preluarea functiei de presedinte al Senatului 67 de voturi). Senatorul a fost urmat de Alina Gorghiu, cu 49 de voturi. intrucat nu s-au intrunit voturile majoritatii, se va organiza al doilea tur de scrutin. Calin Popescu Tariceanu a anutat ca il va exclude pe Melescanu din .

Teodor Melescanu, despre Tariceanu: Aduceti-va aminte ca domnul Tariceanu a fost propus de catre grupul PSD si ales presedintele Senatului

Senatorul Teodor Melescanu a declarat ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost propus de catre grupul PSD la sefia Senatului si ales presedintele acestui for legislativ. Nu e vorba de nicio.

Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului

ACTUALIZARE - Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului, cu 73 de voturi pentru, in timp ce Alina Gorghiu a obtinut doar 59 de voturi --- *ACTUALIZARE - Alina Gorghiu considera ca PSD ar fi putut oricand sa propuna un candidat din partid la conducerea Camerei Superioare, nu pe senatorul ALDE Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu, noul presedinte al Senatului

Niciunul dintre candidatii la presedintia Senatului nu a reusit sa obtina postul din primul tur. Teodor Melescanu a obtinut 67 de voturi, cu unul mai putin decat necesarul pentru victorie, in timp ce Alina Go.

Teodorovici, despre candidatura lui Teodor Melescanu la sefia Senatului

Ministrul Finantelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a explicat sustinerea de catre social-democrati a senatorului ALDE Teodor Melescanu la sefia Senatului prin faptul ca acesta, in ultima perioada,.

Presedintele Senatului va fi ales astazi

Presedintele Senatului urmeaza sa fie ales, marti, reprezentantii PSD reiterand ca il sustin pe Teodor Melescanu pentru aceasta functie, informeaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )