Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Banciu: Dupa ce am vorbit raspicat 9 ani de emisiune, e randul altora sa duca mai departe cuvantul. Am crezut, in naivitatea mea, ca exista cineva care sa te judece echitabil (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dupa ce am vorbit raspicat 9 ani de emisiune, e randul altora sa duca mai departe cuvantul. Am crezut, in naivitatea mea, ca exista cineva care sa te judece echitabil (VIDEO)

Radu Banciu a anuntat, miercuri seara, ca va avea o noua abordare in Lumea lui Banciu, in conditiile in care, in cei noua ani de emisiune, a spus lucrurilor pe nume si in lipsa cuiva care sa. continuă pe B1

Radu Banciu, dupa ce a fost amendat cu 10.000 de lei cand se intorcea de la serviciu: Un text scris cam de un copil intre clasa a II-a si a III-a

Radu Banciu a povestit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, cum a fost amendat cu 10. 000 de lei, in noaptea de 8 aprilie, cand se intorcea la serviciu. Realizatorul a explicat ca, desi nu.

Radu Banciu, reactie la proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc: Ne-am facut de ras in Europa, iar clasa politica e de vina. Mereu partidele au cautat alianta cu UDMR (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, traseul parlamentar parcurs de proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc. Creatie a doi parlamentari UDMR, acesta a fost.

Radu Banciu: Deocamdata, Romania a consemnat doua decese in urma amenzilor date de Politie. Statul a fost partas la aceasta bascalie generala, in care oamenii au fost pur si simplu schingiuiti (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca judecatorii Curtii Constitutionale ar putea declara neconstitutionala starea de urgenta decretata in Romania pe 16.

Radu Banciu, despre multele amenzi date de politisti: E o prigoana a unora care au niste drepturi si tu nu le ai. Ar trebui sa le ai si tu, dar pe tine nu te apara nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a povestit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea Lui Banciu, cum a ajuns sa fie amendat pentru ca, cica, ar fi incalcat prevederile Ordonantelor Militare. Acesta a citit plicul venit de la.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )