Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Elevii nu au unde se duca. Practic, scolile nu sunt pregatite. Va fi o debandada fara precedent

B1 B1,
Radu Banciu: Elevii nu au unde se duca. Practic, scolile nu sunt pregatite. Va fi o debandada fara precedent

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cat de nepregatite sunt scolile din Romania, in plina pandemiesi cand inceputul anului scolar bate la usa. Potrivit. continuă pe B1

Radu Banciu: Copiii romani, printre cei mai fericiti in lume, dar si penultimii la citire si matematica. Acolo unde mizeria e cat casa si prostia a umplut tot vazduhul, acolo fericirea e pura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, un studiu UNICEF potrivit caruia 85% dintre copiii romani cu varste de 15 ani sunt multumiti de viata lor. Asta ne plaseaza pe locul.

Radu Banciu: Am anuntat cu o zi mai devreme, cum am facut si cu data localelor alegeri parlamentare pe 6 decembrie, de Mos Nicolae. Pentru cei care le vor mai apuca (VIDEO)

Radu Banciu a amintit, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca a anuntat ca 27 septembrie va fi data alegerilor locale, inainte ca acest lucru sa fie anuntat oficial. La fel s-a.

Radu Banciu: in lumea buna se insista pe reluarea scolilor. Ar fi bine, totusi, ca sa n-ajunga Universul in situatia in care sa il puna pe unul ca Mitraliera sa traga definitiv obloanele acestui mapamond (VIDEO)

Radu Banciu sustine ca la nivel mondial se insista pe redeschiderea scolilor, oferind drept exemplu situatia economiei, care daca ar fi lasata sa astepte Covidul, s-ar dezumfla definitiv. in editia de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )