Libnet.ro
UNICEF

16:16

Radu Banciu: Exista oameni care considera ca mai bine un guvern de 3 lei decat promisiuni desarte (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Exista oameni care considera ca mai bine un guvern de 3 lei decat promisiuni desarte (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile ca marea revolutie fiscala a PSD-ALDE va aduce doar trei lei in plus in buzunarul. continuă pe B1

Radu Banciu, despre preotul agresiv la botez: Datina este din Evul Mediu, sa iei copilul sa il ineci in apa aia (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu cazul halucinant de la Braila in care un preot extrem de agresiv boteaza un copil fara a tine cont sub nicio forma de.

Radu Banciu, dupa ce Arafat a tipat la o persoana ranita in Colectiv: O reactie de puscarie sau, eventual, il controleaza aia, nu il gasesc intreg la minte si atunci il lasa liber (VIDEO)

Radu Banciu a avut un atac dur la adresa lui Raed Arafat, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu. Acesta i-a reprosat sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta ca a indraznit sa t.

O rusine nationala!. Radu Banciu: Un om ca Liviu Dragnea nu merita sa se fi nascut vreodata (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu aniversarea lui Liviu Dragnea, care a implinit sambata 55 de ani, dar a ales sa sarbatoreasca impreuna cu.

Radu Banciu: Familia Iliescu vrea sa scape de amintirile vietii. Asa incercau si nazistii, cand sfarsitul era aproape, sa distruga tot ce se poate distruge (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre dorinta lui Ion si Nina Iliescu de a distruge amintirile de familie. 66 de ani de casatorie au Ion si.

De ce este mai bine sa faci exercitii fizice impreuna cu alti oameni decat singur?

Antrenamentele fitness in grup scad nivelul de stres cu 26% si imbunatatesc semnificativ calitatea vietii, in timp ce antrenamentul individual presupune depunerea unui efort fizic mai mare fara a genera schimbari semnificative pe plan psihic sau emotional, informeaza sciencedaily. com.

Adevarul despre viata sexuala a nord-coreenilor, dezvaluit de mai multi oameni care au evadat din dictatura asiatica, este socant

In urma cu cativa ani, Liberty in North Korea, o organizatie care documenteaza cazurile de incalcari ale drepturilor omului din aceasta tara, a publicat un articol despre viata.

Cand lucrati cel mai bine? Cand vi se spune cum sa va faceti treaba sau atunci cand cunoasteti si acceptati motivul pentru care munciti?

Unii lideri cred ca un loc de munca bazat pe respect si libertate este un mediu de lucru mai natural decat unul bazat pe neincredere si control, asa ca au incercat sa-si organizeze companiile conform acestor credinte. Majoritatea companiilor eliberate au fost de marime mica si mijlocie si unele dintre ele au crescut extraordinar de atunci. Vezi si alte recomandari de lecturaComanda cartea online! Alte carti interesante!.

Cum ajunge un profesor care nu stapaneste bine nici o limba straina sa predea la scoala europeana de la Bruxelles

Unii din parintii cu copii inscrisi la scoala europeana de la Bruxelles se plang de calitatea slaba a noii invatatoare de la clasa a IV-a venita din toamna din Romania, despre care spun ca nu vorbeste bine nici o limba straina. Parintii sustin ca, din acest motiv, invatatoarea comunica dificil cu celelalte sectii, ii este greu sa adapteze programa scolii in franceza) sau sa iasa in conditii de siguranta cu copiii in conditiile in care nu stapaneste bine franceza sau engleza. Contactata de HotNews. ro, invatatoarea Iulia Dragomir din satul Capatanesti, judetul Buzau, sustine ca parintii nu i-au semnalat aceste probleme, dar admite ca franceza este o limba neexersata iar engleza n-a fost conditie la concurs. Ministerul Educatiei, care a organizat selectia, a explicat pentru HotNews. ro ca invatatoarea detasata la Bruxelles are rolul de a preda limba MATERNA sau diverse discipline in limba materna si ca in ce priveste cunoasterea unei limbi straine se cere un nivel minim de competenta lingvistica.

Marketing Nor Sky Restaurant: Sunt multi oameni care abia acum descopera iesitul in oras, dar vine o generatie de italieni care o sa-si cheltuiasca toti banii pe experiente

Pe piata restaurantelor este in continuare loc pentru noi localuri, cu noi concepte, in conditiile in care multi romani abia acum descopera iesitul in oras pentru a lua masa, sustine specialistul in marketing de la compania Stadio Hospitality Concepts,.

Exista persoane care fac Mafia sa arate ca o gradinita de copii - interviu Armand Assante

Doamnelor si domnilorAssante! Armand!Patru nominalizari la Globurile de Aur, Primetime Emmy Award pentru Gotti, peste 130 de roluri in filme si televiziune in portofoliu. Pentru Haute Culture le spune pe nume: Instagramul aduce fericirea dar si incultura, iar obisnuinta de a sti cate putin face cate un lifting periculos lucrurilor criminale care ne-nconjoara. Assante e tip destept si are cultura zdravana.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )