Libnet.ro
UNICEF

18:15

Radu Banciu: Guvernul n-a trebuit sa faca aproape nimic si s-a ajuns la miscarile de strada. Oamenii au iesit preventiv (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Guvernul n-a trebuit sa faca aproape nimic si s-a ajuns la miscarile de strada. Oamenii au iesit preventiv (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre protestele care au avut loc in Bucuresti si in mai multe orase ale tarii fata de proiectul legii. continuă pe B1

Radu Banciu: Generalul Coldea a devenit fum. SRI-ul n-are, practic, nicio replica oficiala. Asta e bizar (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre trecerea in rezerva a lui Florian Coldea, care a ocupat functia de prim-adjunct al directorului Serviciului.

Radu Banciu, despre noua inregistrare a lui Sebastian Ghita: La ce potential pare sa aiba acest individ, marile dezvaluiri inca n-au venit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre noile dezvaluiri facute de fostul deputat Sebastian Ghita. As spune ca marile dezvaluiri inca.

Daca tot NU e curat pe strazi, macar sa fie bucurie in suflete. Radu Banciu RECITA, in stil caracteristic, POEZIILE scrise de EDILUL GABRIELA FIREA (VIDEO)

Cultura, de la Emisnescu la Firea, astfel s-a putut defini ziua de duminica. Radu Banciu a vorbit, in emisiunea sa de pe B1 TV - Lumea lui Banciu - despre talentul mai putin cunoscut.

Miron Cozma a venit cu KALASNIKOVUL in redactie. Radu Banciu, DEZVALUIRI INCREDIBILE: M-a cautat doua zile la rand. Au fost tensionate in relatia cu el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de duminica seara despre Dosarul Mineriadei si implicarea lui Miron Cozma in evenimentele din iunie 1990. De asemenea, jurnalistul a povestit si o int.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )