Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Banciu: Ilie Nastase nu a fost niciodata jucator de tenis. El a fost sot. Probabil isi batea nevasta cu parul (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ilie Nastase nu a fost niciodata jucator de tenis. El a fost sot. Probabil isi batea nevasta cu parul (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in emisiunea Lumea lui Banciu, ca Ilie Nastase nu a fost niciodata jucator de tenis, ci doar sot. A facut aceasta afirmatie in contextul in care Nastase s-a casatorit religios a. continuă pe B1

Ilie Nastase, pe prima pagina in tabloidele din Anglia

Casatorit pentru a cincea oara, Ilie Nastase a tinut capul de afis in ziarele de profil de peste Canalul Manecii.

Ce diferenta de varsta este, de fapt, intre Ilie Nastase si Ioana Simion

Este posibil ca fostul castigator al lui Wimbledon, Nastase, in varsta de 73 de ani, sa fi fost casatorit de patru ori inainte, spun cei de la The Sun intr-un articol in care vorbesc despre varsta acestuia si cea a mai tinerei lui sotii. Ce diferenta de varsta este, de fapt, intre Ilie Nastase si .

Radu Banciu: Ne-a trecut glontul pe la ureche cu pandemia de coronavirus. La cum a fost condusa in ultimii 30 de ani, Romania nu putea sa faca fata nici unui guturai (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, efectele pandemiei de coronavirus in Romania si sustine ca, la felul cum a fost condusa tara in ultimii 30 de ani, ne-a.

Ce mesaj le-a transmis sotia lui Ilie Nastase nasilor, Ioana si Ciprian Marica. Totul s-a intamplat dupa nunta

Ilie Nastase 74 de ani) s-a insurat a cincea oara. Marele eveniment a avut loc sambata, 6 iunie, la o manastire din Techirghiol, iar petrecerea ce-a urmat s-a desfasurat la un restaurant de fite pe plaja nasului Ciprian Marica. Mirele s-a imbracat in uniforma de general, iar aleasa lui a fost distinsa. Ce mesaj le-a .

Povestea divortului s-a incheiat. Ioana si Ilie Nastase s-au cununat religios. Ciprian Marica le-a fost nas (GALERIE FOTO)

In urma cu o luna, Ioana povestea ca nu ar mai exista cale de impacare intre ea si Ilie Nastase, insa acum lucrurile par a fi revenit pe un fagas mai bun. Cei doi s-au cununat religios in weekendul care.

Radu Banciu: in aceasta lume, trebuie sa fim cu totii prieteni, dar nu o prietenie reala. Nimeni nu ne cere sa fim adevarati (VIDEO)

Radu Banciu a remarcat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca au inceput glumele pe tema Black Lives Matter, miscare repornita in Statele Unite ale Americii, dupa ce George Floyd, un.

Radu Banciu: Sanatatea e la pamant, coruptia e la nivel african, Guvernul si Opozitia isi bat joc. La cum e condusa Romania, ne asteptam la o epidemie de coronavirus care sa ne secere pe toti (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca uneori nu e nevoie sa faci nimic, pur si simplu e suficient sa ai noroc. A dat chiar exemplul Romaniei: coruptia e in floare,.

Radu Banciu: Daca vin si il fac praf pe unu la televizor, nu inseamna ca il atac pentru ca e negru sau albastru (VIDEO)

Radu Banciu a explicat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca George Floyd era departe de a fi un erou, amintind ca era un infractor dovedit de altfel, chiar si la momentul.

Radu Banciu: Platesti ca prostul impozite sume abracadabrante. Unde se duc banii astia? Despre scorul tot mai mare al lui Victor Ponta in sondaje: Poporul roman e imbecil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre coruptia care macina tara noastra. Desi romanii platesc numeroase taxe si impozite, banii nu se vad nicaieri: sunt domenii .

Radu Banciu: Posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiecte devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiecte devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )