Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Banciu: Joe Biden a venit aici stiind ce a facut DNA, ce a facut ANI, cat mai are Nastase si ce a zis Becali din cimitir

B1 B1,
Radu Banciu: Joe Biden a venit aici stiind ce a facut DNA, ce a facut ANI, cat mai are Nastase si ce a zis Becali din cimitir

JurnalistulRaduBanciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, modul in care Joe Biden era la curent cu absolut tot ce misca inRomania de d. continuă pe B1

Fostul tenisman Ilie Nastase a venit la Guvern si a lasat o racheta de tenis pentru Joe Biden

Fostul tenisman Ilie Nastase a venit la Palatul Victoria, in timpul intalnirii premierului Victor Ponta cu vicepresedintele american, Joe Biden, el declarand ca a lasat o racheta de tenis pentru oficialul.

VIDEO Joe Biden, la Bucuresti: Este o obligatie sfinta sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!

Vicepresedintele american Joe Biden a ajuns marti la Bucuresti, aeronava Air Force 2 aterizand pe Aeroportul Otopeni in jurul orei 15. Oficialul, aflat pentru a doua oara in Romania, a sustinut apoi declaratii la Baza Aeriana 90 de pe Otopeni, in fata a circa 100 de militari americani si romani. In Romania, fortele americane au gasit un aliat de nadejde. Consider ca sinteti cea mai grozava generatie de luptatori, si nu este o exagerare. V-am vazut in Bosnia si Kosovo, in Fallujah si Kandahar, v-am vazut in conditii dure. Reprezentati un grup de patrioti care pazesc libertatea aici in Europa. Este o obligatie sfinta sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!, a declarat acesta. Agresiunea din Crimeea ne arata ca trebuie sa colaboram. Aliatii NATO trebuie sa fie impreuna, a mai spus Biden. Vezi in articol imagini cu sosirea vicepresedintelui american la baza aeriana 90 si discursul integral sustinut in fata militarilor romani si americani.

VIDEO Joe Biden, la Bucuresti: Este o obligatie sacra sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!

Vicepresedintele american Joe Biden a ajuns marti la Bucuresti, aeronava Air Force 2 aterizand pe Aeroportul Otopeni in jurul orei 15. Oficialul, aflat pentru a doua oara in Romania, a sustinut apoi declaratii la Baza Aeriana 90 de pe Otopeni, in fata a circa 100 de militari americani si romani. In Romania, fortele americane au gasit un aliat de nadejde. Consider ca sinteti cea mai grozava generatie de luptatori, si nu este o exagerare. V-am vazut in Bosnia si Kosovo, in Fallujah si Kandahar, v-am vazut in conditii dure. Reprezentati un grup de patrioti care pazesc libertatea aici in Europa. Este o obligatie sacra sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!, a declarat acesta. Agresiunea din Crimeea ne arata ca trebuie sa colaboram. Aliatii NATO trebuie sa fie impreuna, a mai spus Biden. Vezi in articol imagini cu sosirea vicepresedintelui american la baza aeriana 90 si discursul integral sustinut in fata militarilor romani si americani.

Joe Biden l-a facut pe premier presedinte. A existat vreun mesaj ascuns sau e o noua gafa din lungul sir de gafe marca Biden?

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, i s-a adresat premierului Victor Ponta cu apelativul presedinte, la finalul discutiei avute, miercuri, la Palatul Victoria. Imediat, s-au cautat mesaje ascunse in modul de adresare al celui de-al doilea om al SUA, s-au facut scenarii legate de intentiile discret manifestate ale SUA cu privire la numele viitorului presedinte al Romaniei. Dar daca a fost o simpla gafa si atat? Biden este celebru prin asemenea gesturi: a confundat Carolina de Nord cu Virginia, i-a transmis premierului irlandez Brian Cowen Dumnezeu sa o odihneasca pe mama Dumneavoastra!, desi aceasta traieste. Vezi in text topul gafelor vicepresedintelui SUA, Joe Biden.

Mircea Dusa, in exclusivitate la 100 de minute, despre vizita lui Joe Biden in Romania

In timp ce relatiile dintre Rusia si NATO sunt tot mai incordate, Joe Biden, al doilea om al SUA, a venit la Bucuresti sa discute cu presedintele si premierul. Astazi, de la ora 18, ministrul Apararii, Mircea.

Fostul tenisman Ilie Nastase i-a oferit vicepresedintelui SUA, Joe Biden, o racheta de tenis

Fostul tenisman Ilie Nastase a venit la Palatul Victoria, in timpul intalnirii premierului Victor Ponta cu vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, pentru a-i inmana oficialului american o racheta de tenis.

VIDEO Joe Biden, mesaje dure la adresa coruptilor dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs. personale pentru a proteja statul de drept in Romania. Am vazut tari care au eliminat tiranii, pentru ca apoi sa lupte sa-si r

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a dat la Palatul Cotroceni mesaje puternice de sustinere a luptei anticoruptie in Romania, pe care a numit-o drept un act de patriotism. Biden a facut referire la oligarhii care incetinesc dezvoltarea unei tari si a intarit faptul ca in prezenta coruptiei nici afacerile si nici investitiile nu pot exista. Vicepresedintele american l-a felicitat personal pe presedintele Traian Basescu pentru intarirea relatiei Romania - SUA si a spus ca ii va lipsi dupa incetarea mandatului. Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs personale pentru a proteja statul de drept in Romania, a mai spus Joe Biden. Vezi in articol principalele declaratii ale celor doi oficiali.

Joe Biden: Romania a facut PROGRESE privind statul de drept

Romania a facut progrese reale privind statul de drept, a spus, marti, vicepresedintele SUA, Joe Biden, sosit la Bucuresti,dar a avertizat ca mai sunt lucruri de facut, iar SUA vor sustine eforturile.

Interviu Mediafax cu Joe Biden: Sprijinul Romaniei va avea un rol cheie pentru refacerea stabilitatii Ucrainei si aderarea la UE a Moldovei. SUA vor ajuta Romania sa ramana pe drumul cel bun in privinta statului de drept

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, declara, intr-un interviu pentru Mediafax, ca sprijinul Romaniei va avea un rol cheie in efortul conducerii Ucrainei de refacere a stabilitatii acestei tari. Romania facut progrese reale in consolidarea statului de drept si in tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai sunt lucruri de facut, a mai spus Joe Biden, subliniind ca Washingtonul va ajuta Bucurestiul sa ramana pe drumul cel bun.

Joe Biden: ANI si DNA si-au facut datoria

Vicepresedintele american Joe Biden a declarat, la sfarsitul vizitei in Romania, ca - Este un moment foarte important in relatiile dintre aceste tari - Ne dam seama ca exista dif politice, dar un lucru care ii leaga pe toti ro .

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2713 seconds )