Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu: Liviu Dragnea este seful partidului. Sigur ca va candida la Presedintia Romaniei. Doar justitia il poate opri (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Liviu Dragnea este seful partidului. Sigur ca va candida la Presedintia Romaniei. Doar justitia il poate opri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, va anunta ce decizie a luat in. continuă pe B1

CTP, despre planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor: Este aproape indiscutabil ca isi va lansa candidatura la presedintie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat la Digi24 ca Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, 26 mai.

Digi24: Cristian Tudor Popescu a demascat planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor

Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24. Gazetarul a explicat si ce va face de fapt liderul PSD in seara alegerilor si a doua zi, cand isi poate afla sentinta.

Cand afla Liviu Dragnea sentinta in Dosarul angajarilor fictive

Judecatorii de le Curtea Suprema au stabilit data de 27 mai 2019 pentru pronuntarea sentintei in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este inculpat. Liderul PSD a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni cu executare, decizia nefiind definitiva. Luni, 20 mai, la Curtea Suprema s-a judecat [] .

Rovana Plumb (PSD): Liviu Dragnea, singurul lider cu viziune. Ne vom clasa pe primul loc la alegeri

Rovana Plumb sustine ca Liviu Dragnea este singurul lider cu viziune din Romania, care imbina nevoia oamenilor de a avea un trai decent prin eliminarea decalajelor de la nivel local. intr-un interviu.

Radu Banciu, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Madagascarul este peste Romania si la democratie, si la orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre aducerea in tara, din Madagascar,a lui Radu Mazare. Romania are sef de trib, nu Madagascarul. Ei au o istorie.

Radu Banciu: Deja, Radu Mazare, avand un pic de timp liber dupa ce si-a inmuiat posmagii in ceaiul de dimineata, va face clasica incercare de a anula sentinta(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia lui Radu Mazare care a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova dupa ce a fost adus in Romania, luni.

Liviu Dragnea: Si elevii au inceput sa fie violenti in limbaj. Unul din principalii vinovati e Iohannis, care a inceput cu constructia acestei industrii a urii (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca oamenii incep sa devina tot mai violenti in limbaj, inclusiv in scoli elevii isi adreseaza injurii, iar de vina este. Klaus Iohannis. El l-a acuzat pe seful statului ca a.

PNL il acuza pe seful PSD de ipocrizie: Familia lui prospera din relatii cu multinationalele pe care ultra-populistul Liviu Dragnea le ataca in fiecare zi

Prim-vicepresedintelui PNL Raluca Turcan a prezentat o serie de documente care arata ca, desi Liviu Dragnea ataca multinationalele in fiecare zi la televizor, familia sa prospera pe baza unor relatii cu acestea.

Liviu Dragnea a mers in Alexandria. Toti PSD-istii s-au uitat cum a venit incaltat seful lor. FOTO

Liviu Dragnea a mers la Alexandria, miercuri, pentru a pune la punct ultimele detalii ale campaniei electorale inainte de alegerile europarlamentare. Liderul PSD s-a fotografiat alaturi de primarul Victor Dragusin si a atras atentia prin incaltamintea pe care a purtat-o, o pereche de papuci de spuma de plastic, cunoscuti mai nou sub denumirea de crocs.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis seful statului

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Lucrul la tronsonul 1 nu poate incepe din cauza studiului de fezabilitate facut in 2007, care nu tine cont de prezenta sondelor de gaze in zona.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )