Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistra sueta cum s-a facut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar asa cum rezolvi un nasture de la camasa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistra sueta cum s-a facut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar asa cum rezolvi un nasture de la camasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre momentul in care Liviu Dragnea a decis sa intre in politica. Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a. continuă pe B1

Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistra sueta cum s-a facut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar asa cum rezolvi un nasture de la camasa

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre momentul in care Liviu Dragnea a decis sa intre in politica. Liviu Dragnea ne-a povestit .

Radu Banciu: Dragnea se plange ca vor sa-i dea in cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat noua in cap tuturor. Tot ce a facut PSD a fost sa-i plesneasca pe oameni in moalele capului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile lui Liviu Dragnea, dupa ce a aflat ca este vizat intr-un nou dosar la DNA. Dragnea acum se apara.

Liviu Dragnea s-a intalnit cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Tema discutiei: un muzeu al Holocaustului la Bucuresti

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut o intalnire de circa jumatate de ora, luni, cu ambasadorul SUA la Bucuresti Hans Klemm, la Parlament. Intalnirea nu a fost anuntata in prealabil, insa, potrivit unor surse parlamentare, aceasta fusese programata de acum 10 zile iar tema a fost infiintarea unui Muzeu al Holocaustului in Romania. La intalnire a participat si Radu Ioanid, directorul Departamentului de Arhiva al Muzeului Holocaustului din Washington.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru constituire de grup infractional

ACTUALIZARE 12:26 Klemm s-a intanit cu Dragnea, dupa audierea acestuia Ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a intalnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Dragnea a fost audiat la DNA intr-un dosar in care ar avea calitatea de suspect, potrivit unei surse din presa. *ACTUALIZARE 12:16 Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 10:05 Liderul PSD a iesit de la DNA, fara a face declaratii *ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si fraudare de fonduri

ACTUALIZARE 15:31 Gheorghe Piperea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea il critica pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea. *ACTUALIZARE 15:21 Tariceanu, despre noul dosar al lui Dragnea: O incercare de rasturnare a actualei coalitii si a Guvernului *ACTUALIZARE 13:51 Orban, despre Dragnea la DNA: Nu mi se pare normal sa vina inconjurat de bodyguarzi sau sa se creeze grupuri de presiune *ACTUALIZARE 13:40 Badalau, despre noul dosar al lui Dragnea: Pana nu se pronunta o instanta, nu putem sti *ACTUALIZARE 13:20 Iordache, despre liderii PSD care l-au sustinut pe Dragnea la DNA: Un act de solidaritate, poti sa sustii un coleg intr-un moment dificil *ACTUALIZARE 12:26 Klemm s-a intanit cu Dragnea, dupa audierea acestuia *ACTUALIZARE 12:16 Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 10:05 Liderul PSD a iesit de la DNA, fara a face declaratii *ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD.

intalnire HANS KLEMM - LIVIU DRAGNEA, dupa ce seful PSD s-a prezentat la DNA. Detalii de ULTIMA ORA. Ce au discutat

Ambasadorul SUA la Bucuresti, in biroul lui Liviu Dragnea. Hans Klemm s-a intalnit cu seful PSD dupa ce acesta s-a intors de la DNA, informeaza Digi 24. Liviu Dragnea a fost audiat.

Liviu Dragnea, audiat la DNA

ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD Liviu Dragnea, a ajuns la DNA, in aceasta dimineata, el fiind asteptat de aproximativ 50 de membri de partid, intre care vicepremierul Paul Stanescu, deputatul Claudiu Manda si Marian Neacsu, secretarul general al partidului. Liderul Partidului Social Democrat PSD) Liviu Dragnea merge astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), anuntul fiind facut chiar de el cu o zi in urma, fara insa a preciza in ce dosar a fost chemat de procurorii anticoruptie, potrivit News. ro.

UPDATE Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost audiat luni de DNA. Procurorii anticoruptie l-au pus sub acuzare pentru constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu

Liderul PSD Liviu Dragnea si alte 8 persoane, printre care si Marian Fiscuci, apropiat al lui Liviu Nicolae Dragnea si persoana care a devenit scriptic actionar majoritar al Tel Drum SA, au fost pusi sub acuzat pentru grup infractional organizat. Asta dupa ce Liviu Dragnea a fost audiat luni dimineata de procurorii DNA.

Liviu Dragnea, atac dur la seful SPP, Lucian Pahontu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, luni, un atac dur la adresa sefului SPP, generalul Lucian Pahontu, despre care a sugerat ca ar incerca sa racoleze oameni de la PSD. Noi nu avem puterea,.

Liviu Dragnea, atac dur la seful SPP, Lucian Pahontu: Nu merge cu racolari la PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, luni, un atac dur la adresa sefului SPP, generalul Lucian Pahontu, despre care a sugerat ca ar incerca sa racoleze oameni de la PSD. Noi nu avem puterea,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )