Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Banciu: Nu se va muri pana la urma nici din refugiul in digitalizare dimpotriva, ea dezvolta intelectul (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Nu se va muri pana la urma nici din refugiul in digitalizare dimpotriva, ea dezvolta intelectul (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, ca omenirea nu va disparea din cauza digitalizarii. Afirmatia sa vine pe fondul studiilor care sustin ca timpul petrecut pe. continuă pe B1

Radu Banciu, despre internarea obligatorie a asimptomaticilor: Este o tragedie pentru ca sunt oameni care n-ar muri de coronavirus. Faptul ca se duc in spital le agraveaza situatia, pot sa ia alte bacterii

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia asimptomaticilor,obligati sa stea internati in spitalele insalubre din Romania si care s-ar imbolnavi mai.

Radu Banciu, despre a doua cocoasa a pandemiei: Romania va fi ultima tara care va inchide granitele si ne va baga inapoi in case

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu declaratiile pe care le-a facut Nelu Tataru in ceea ce priveste evolutia pandemiei de coronavirus in.

Radu Banciu: Infectia cu coronavirus nu e sezoniera si nu e definitiva. Cu cat e mai usoara boala, cu atat organismul ramane mai vulnerabil (VIDEO)

Radu Banciu a atras atentia, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca organismul uman ramane cu atat mai vulnerabil in fata unei noi imbolnaviri cu COVID-19, cu cat forma primei.

Radu Banciu, despre primul caz de ciuma bubonica din China: Sa speram totusi ca sunt un pic mai alertati chinezii, ca asa a fost si cu coronavirusul...

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul de ciuma bubonica care a aparut intr-o provincie din China. Prezentatorul crede ca, de faptsunt mult mai multe.

Copila de 11 ani disparuta fara urma! Politistii din Roman cer ajutorul populatiei pentru gasirea ei

Politistii de la Investigatii Criminale sunt in alerta si cer ajutorul populatiei pentru gasirea unei copile de 11 ani care a disparut fara urma.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )