Libnet.ro
UNICEF

08:00

Radu Banciu: Vremea fericirii a cam trecut in politica. A venit momentul sa ne bucuram noi in locul politicienilor. Astazi, am scapat de Petre Toba (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Vremea fericirii a cam trecut in politica. A venit momentul sa ne bucuram noi in locul politicienilor. Astazi, am scapat de Petre Toba (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia ministrului de Interne, Petre Toba, in cazul caruia DNA cere aviz de la presedintele Klaus Iohannis pentru. continuă pe B1

Radu Banciu, despre numirea Madalinei Puscalau la Cotroceni: Ca purtator de cuvant al unuia care nu vorbeste inseamna ca nu ai nimic de facut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre numirea Madalinei Puscalau in functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus.

Radu Banciu: Botswana este tara din lume care investeste cel mai mult in invatamant. Atentie pentru politicieni de unde ar putea sa vina modelul in Romania! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre statul african Botswana care, sustine acesta, ar putea fi un model pentru tara noastra. Boswana este este.

Radu Banciu: Cand merge la Berlin, Klaus Iohannis nu se intalneste cu nimeni acolo. in Germania nu-l cunoaste nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile externe ale presedintelui Klaus Iohannis, in contextul controverselor legate de destinatia de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )