Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Beligan a murit. Iohannis: Aplauzele publicului i-au fost cel mai drag cantec si imbold. Ciolos: Parea nemuritor

Adevărul Adevărul,
Radu Beligan a murit. Iohannis: Aplauzele publicului i-au fost cel mai drag cantec si imbold. Ciolos: Parea nemuritor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au transmis mesaje de condoleante la moartea actorului Radu Beligan, care s-a stins din viata, astazi, la varsta de 97 de ani. continuă pe Adevărul

Radu Beligan a murit. Lumea teatrului, devastata de disparitia actorului. Arsinel: Sa-i pastram o imagine de monument

Radu Beligan a murit. Actorul s-a stins din viata miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias din Capitala, ca urmare a unui stop cardio-respirator. La auzul vestii, colegii de scena ai maestrului si-au exprimat la unison durerea.

Radu Beligan a murit. Actorul avea 97 de ani

Radu Beligan a murit. Actorul s-a stins din viata miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias din Capitala, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Actorul era internat in unitatea sanitara din 15 iulie. Lumea artistica romaneasca se afla in doliu.

INTERVIU Radu Beligan: Vreau sa cant din lira inainte de a muri

Radu Beligan a murit. intr-un interviu acordat in decembrie 2008, atunci cand actorul aniversa 90 de ani si se pregatea sa revina pe scena, Radu Beligan a vorbit despre viata sa implinita din teatru.

A plecat cel mai bun. Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Radu Beligan, dupa ce maestrul a murit

Fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, este sustinuta de prieteni in urma pierderii tatalui sau. Imediat dupa ce s-a aflat despre tragedie, prietenii Lamiei.

Maestrul Radu Beligan a murit. Ce i-a adus sfarsitul

Maestrul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a fost internat in Spitalul de Urgenta Elias vineri, la ora 13. 00, in sectia de Terapie Intensiva, in stare de.

Mihai Bendeac, indurerat dupa moartea lui Radu Beligan! Cand am dat mana cu el nu m-am spalat doua zile

Moartea lui Radu Beligan l-a lasat indurerat pe Mihai Bendeac. A incetat din viata mesterul mester este un fel de superlativ al.

Radu Beligan a murit. Decizia luata cu putin timp inainte de moarte

A implinit 97 de ani si i-a aniversat pe scena teatrului la a 300-a reprezentatie a piesei Egoistul. in aceasta luna urma un adevarat maraton artistic - sapte s.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Odata cu el, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc. Va fi inmormantat sambata, 23 iulie, iar o piateta din Bucuresti ii va purta numele

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani. Corpul neinsufletit al maestrului Radu Beligan va fi expus sambata, 23 iulie 2016, intre orele 10-13, pentru un ultim omagiu, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale.

Actorul Radu Beligan a murit

Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, la Spitalul Elias. Radu Beligan avea o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio. A fost director al Teatrului de.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Reactii: Odata cu disparitia lui, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )