Libnet.ro
UNICEF

05:30

INTERVIU Radu Beligan: Vreau sa cant din lira inainte de a muri

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Radu Beligan: Vreau sa cant din lira inainte de a muri

Radu Beligan a murit. intr-un interviu acordat in decembrie 2008, atunci cand actorul aniversa 90 de ani si se pregatea sa revina pe scena, Radu Beligan a vorbit despre viata sa implinita din teatru. continuă pe Adevărul

Secretul ultimului interviu al maestrului Radu Beligan. Ce a dezvaluit Mihai Gadea

Ultimul interviu acordat de actorul Radu Beligan, care a decedat miercuri, a fost in urma cu trei ani, Antenei 3. Mihai Gadea a dezvaluit ca se intampla in august 2013. Atunci, m.

Ultimul interviu al lui Radu Beligan - Dezvaluiri din biblioteca marelui maestru

Radu Beligan a acordat un ultim interviu in luna februarie a acestui an. El i-a primit in casa pe cei de la Ziarul Metropolis unde a facut niste dezvaluiri din biblioteca sa. In intimitatea bibliotecii personale,.

Radu Beligan, interviu pentru Jurnalul National

Pentru maestru, viata este acel lucru minunat pe care il descoperim prea tarziu. Radu Beligan era o Mare intalnire, pentru fiecare dintre noi pentru actori, o rampa de lansare, pentru ju.

Radu Beligan a murit. Decizia luata cu putin timp inainte de moarte

A implinit 97 de ani si i-a aniversat pe scena teatrului la a 300-a reprezentatie a piesei Egoistul. in aceasta luna urma un adevarat maraton artistic - sapte s.

Radu Beligan, omagiul suprem primit inainte de a muri

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase.

A plecat cel mai bun. Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Radu Beligan, dupa ce maestrul a murit

Fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, este sustinuta de prieteni in urma pierderii tatalui sau. Imediat dupa ce s-a aflat despre tragedie, prietenii Lamiei.

Mihai Bendeac, indurerat dupa moartea lui Radu Beligan! Cand am dat mana cu el nu m-am spalat doua zile

Moartea lui Radu Beligan l-a lasat indurerat pe Mihai Bendeac. A incetat din viata mesterul mester este un fel de superlativ al.

intruchiparea desavarsita a actorului paraseste scena. Mesajele oficialilor romani dupa moartea lui Radu Beligan

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante la adresa actorului Radu Beligan. Viata este o scena, spunea Shakespeare. Astazi, Radu Beligan, intruchiparea desavarsita a.

Maestrul Radu Beligan a murit. Ce i-a adus sfarsitul

Maestrul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a fost internat in Spitalul de Urgenta Elias vineri, la ora 13. 00, in sectia de Terapie Intensiva, in stare de.

Biografia uitata a lui Radu Beligan: Nu pot sa-l injur pe Ceausescu, el mi-a dat bani sa fac Teatrul National

In ultimii ani de viata, Radu Beligan s-a bucurat de un succes urias. O tara intreaga a fost cuprinsa de admiratie in fata unui actor care se apropia de 100 de ani si continua sa urce pe scena, transformandu-se in legenda. Aproape nimeni n-a mai avut curajul sa spuna ca lunga viata a lui Radu Beligan a mai insemnat si altceva in afara de roluri memorabile si aplauze la scena deschisa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )