Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Mazare a ajuns la iCCJ pentru audieri in dosarul Henri Coanda. Zi de foc, luni, pentru fostul primar

B1 B1,
Radu Mazare a ajuns la iCCJ pentru audieri in dosarul Henri Coanda. Zi de foc, luni, pentru fostul primar

Radu Mazare a ajuns luni dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat in dosarul locuintelor sociale din campusul Henri Coanda, o cauza in care fostul primar al Constantei a. continuă pe B1

Ministrul Ana Birchall, despre decizia ICCJ in cazul lui Radu Mazare: O sa dam curs acestor solicitari

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall,a vorbit luni despre solicitarea avocatilor lui Radu Mazare, cu privire la documentatia extradarii fostului edil, admisa la Curtea Suprema. Pana in.

Radu Mazare va fi mutat din Penitenciarul Rahova. Unde ar putea face nunta

Radu Mazare va fi mutat in curand din Penitenciarul Rahova. Perioada de carantina de 21 de zile a expirat, iar autoritatile trebuie sa decida unde isi va ispasi fostul edil pedeapsa de 9 ani de inchisoare primita in Dosarul retrocedarilor ilegale de plaje si terenuri. Radu Mazare a iesit din carantina si va fi mutat [] .

Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet din peisaj. Unde se afla acum Roxana

Logodnica lui Radu Mazare nu este de gasit! Ce s-a intampla cu Roxana dupa ce fostul edil al Constantei a ajuns dupa gratii? Mazare a luat legatura cu fiul sau si i-a marturisit tot. Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei, a luat legatura cu tatal sau, aflat [] .

Radu Mazare cere judecatorilor anularea sentintei

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare,face orice sa iasa din inchisoare. Fostul edil din Constanta a contestat deja sentinta de nouaani primita in dosarul retrocedarilor de plaje, iar.

Seful DNA Constanta, anchetat, dupa ce a adunat probe in dosarele lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Seful DNA Constanta a ajuns sa fie si el anchetat, dupa ce a fost cel care a adunat probe incriminatorii impotriva lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu. Procurorul este suspectat ca ar fi abuzat prea mult de atributiile sale de anchetator. Seful DNA Constanta, Andrei Bodean, este vizat de o ancheta a sectiei speciale de [] .

Radu Mazare se va casatori dupa gratii. Ce costum va purta la nunta. Cand va avea loc evenimentul

Radu Mazare se va casatori dupa gratii. Este anuntul facut de fratele fostului primar al municipiului Constanta, care sustine ca acesta si-a cerut iubita in casatorie prin telefon. Evenimentul ar urma sa aiba loc luna viitoare, in inchisoare. Radu Mazare se va casatori in penitenciar Nunta lui Radu Mazare ar urma sa aiba loc in [] .

Pregatiri pentru nunta lui Radu Mazare. Iubita fostului edil al Constantei, solicitare pentru reprezentantii inchisorii

Iubita lui Radu Mazare a facut o solicitare pentru ca nunta acesteia cu fostul edil al Constantei sa poata avea loc. Roxana a depus o cerere scrisa in care solicita conducerii Penitenciarului sa-i aprobe.

Cine este femeia cu care Radu Mazare se va casatori in spatele gratiilor

Radu Mazare a anuntat, in urma cu cateva zile, ca se va casatori in inchisoare. Iubita sa, care urmeaza sa-i fie sotie, a stat alaturi de fostul primar al Constantei aproximativ 15 ani. Iubita lui Radu Mazare, cea care urmeaza sa-i devina sotie, se numeste Roxana Mihalache. Cei doi sunt impreuna de aproximativ 15 ani, [] .

A expirat carantina lui Radu Mazare. O comisie decide unde-si va ispasi pedeapsa

Perioada de 21 de zile de carantina pentru Radu Mazare a expirat duminica si, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie sa decida luni unde isi va ispasi pedeapsa.

UPDATE A expirat carantina lui Radu Mazare. Fostul edil a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie

Perioada de 21 de zile de carantina pentru Radu Mazare a expirat duminica si, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie sa decida luni unde isi va ispasi pedeapsa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )