Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Mazare se va casatori pe 10 iulie

România Liberă România Liberă,
Radu Mazare se va casatori pe 10 iulie

Reprezentantii Primariei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazare si a Roxanei . continuă pe România Liberă

Un ofiter al starii civile va merge miercuri la Penitenciarul Rahova ca sa oficieze casatoria lui Radu Mazare

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste o pedeapsa de 9 ani de inchisoare, se va casatori miercuri, cand un ofiter al starii civile va merge la penitanciar, au precizat, pentru Agerpres, reprezentanti ai Primariei sectorului 5.

Radu Mazare si-a serbat ziua de nastere in puscarie. Peste cateva zile se insoara

Radu Mazare isi serbeaza ziua de nastere in penitenciar. Fostul primar al Constantei, condamnat la 9 ani de inchisoare, implineste la 5 iulie varsta de 51 ani. El se va casatori, pentru prima data, peste cateva zile, la 10 iulie. Aleasa lui este Roxana Mihalache, creatoarea de moda, alintata de fratii Mazare Paluga.

Veste buna pentru Radu Mazare. Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri la Penitenciarul Rahova pentru a-i oficia casatoria

Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri, 10 iulie, la Penitenciarul Rahova, pentru a oficia casatoria fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare cu Roxana Mihalache, au precizat, pentru.

Ce a primit Radu Mazare de ziua lui. Raducu Mazare a facut anuntul: El a cerut asta

Radu Mazare a fost vizitat de familie de ziua lui, la Penitenciarul Rahova. Radu Mazare a primit, de ziua lui, doua carti, intre care una despre yoga pe care chiar el a cerut-o, a spus familia sa la iesir.

Ce cadou a cerut Radu Mazare de la familia lui. Fostul edil al Constantei implineste 51 de ani

Radu Mazare si-a sarbatorit ziua de nastere in Penitenciarul Rahova. Fostul edil, care a implinit, vineri, 51 de ani, a cerut un cadou de la familia lui. El a primit doua carti, dintre care una de yoga, pe care a cerut-o special. Membrii familiei sale au oferit mai multe detalii dupa vizita de la penitenciar.

Radu Mazare, zi de nastere fara tort sau prajituri. Cadoul pe care l-a primit din partea familiei

Radu Mazare a fost vizitat de familie de ziua lui, la Penitenciarul Rahova. Radu Mazare a primit, de ziua lui, doua carti, intre care una despre yoga pe care chiar el a cerut-o, a spus familia sa la iesir.

Vedeta care a stat in celula cu Liviu Dragnea si Radu Mazare. Ce a povestit la iesire

Liviu Dragnea si Radu Mazare au fost fiecare condamnati la inchisoare pentru cate o actiune ilegala. Astfel, cei doi s-au regasit in carcera, dar au avut si companie, insa una care a iesit inaintea lor si a si povestit una-alta despre timpul petrecut in celula. Jamal, vedeta care a stat in celula cu Liviu Dragnea .

Un apropiat al lui Radu Mazare trage sforile pentru a deveni ministru de Interne

Un apropiat al fostului primar infractor al Constantei Radu Mazare, pe numele sau Nicolae Moga, trag.

Cadoul NEASTEPTAT pe care Radu Mazare l-a cerut familiei de ziua lui (VIDEO)

Sarbatoare mare la. Rahova. Fostul edil al Constantei implineste 51 de ani. Daca in anii trecuti Radu Mazare ne obisnuise cu petreceri grandioase, acum fostul primar are parte doar de o intalnire cu.

Radu Mazare, aniversat in penitenciar

Astazi, Radu Mazare implineste 51 de ani si isi va sarbatori ziua de nastere la penitenciarul Rahova. Iubita sa, Roxana, ii va face o surpriza fostului edil al Constantei, potrivit Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )