Libnet.ro
UNICEF

08:45

Radu Mazare, zi de nastere fara tort sau prajituri. Cadoul pe care l-a primit din partea familiei

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, zi de nastere fara tort sau prajituri. Cadoul pe care l-a primit din partea familiei

Radu Mazare a fost vizitat de familie de ziua lui, la Penitenciarul Rahova. Radu Mazare a primit, de ziua lui, doua carti, intre care una despre yoga pe care chiar el a cerut-o, a spus familia sa la iesir. continuă pe Antena3

Cadoul NEASTEPTAT pe care Radu Mazare l-a cerut familiei de ziua lui (VIDEO)

Sarbatoare mare la. Rahova. Fostul edil al Constantei implineste 51 de ani. Daca in anii trecuti Radu Mazare ne obisnuise cu petreceri grandioase, acum fostul primar are parte doar de o intalnire cu.

Radu Mazare si-a serbat ziua de nastere in puscarie. Peste cateva zile se insoara

Radu Mazare isi serbeaza ziua de nastere in penitenciar. Fostul primar al Constantei, condamnat la 9 ani de inchisoare, implineste la 5 iulie varsta de 51 ani. El se va casatori, pentru prima data, peste cateva zile, la 10 iulie. Aleasa lui este Roxana Mihalache, creatoarea de moda, alintata de fratii Mazare Paluga.

Ce cadou a cerut Radu Mazare de la familia lui. Fostul edil al Constantei implineste 51 de ani

Radu Mazare si-a sarbatorit ziua de nastere in Penitenciarul Rahova. Fostul edil, care a implinit, vineri, 51 de ani, a cerut un cadou de la familia lui. El a primit doua carti, dintre care una de yoga, pe care a cerut-o special. Membrii familiei sale au oferit mai multe detalii dupa vizita de la penitenciar.

Radu Mazare, aniversat in penitenciar

Astazi, Radu Mazare implineste 51 de ani si isi va sarbatori ziua de nastere la penitenciarul Rahova. Iubita sa, Roxana, ii va face o surpriza fostului edil al Constantei, potrivit Romania.

Radu Mazare, incarcerat la Penitenciarul Rahova, inculpat in trei dosare penale pentru vanzarea subevaluata a unor terenuri din Mamaia. intr-un al patrulea dosar a fost inceputa urmarirea penala

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, a fost inculpat de procurorii anticoruptie in trei dosare penale, pentru vanzarea subevaluata sau fara licitatie publica a mai multor terenuri de pe lacul Siutghiol, a anuntat miercuri DNA. intr-un al patrulea dosar a fost inceputa urmarirea penala impotriva lui Mazare, iar alaturi de el sunt cercetati 29 de functionari din Primaria Constanta. Si actualul primar al Constantei, Decebal Fagadau, este inculpat intr-unul dintre dosare.

Ce a primit Radu Mazare de ziua lui. Raducu Mazare a facut anuntul: El a cerut asta

Radu Mazare a fost vizitat de familie de ziua lui, la Penitenciarul Rahova. Radu Mazare a primit, de ziua lui, doua carti, intre care una despre yoga pe care chiar el a cerut-o, a spus familia sa la iesir.

Vedeta care a stat in celula cu Liviu Dragnea si Radu Mazare. Ce a povestit la iesire

Liviu Dragnea si Radu Mazare au fost fiecare condamnati la inchisoare pentru cate o actiune ilegala. Astfel, cei doi s-au regasit in carcera, dar au avut si companie, insa una care a iesit inaintea lor si a si povestit una-alta despre timpul petrecut in celula. Jamal, vedeta care a stat in celula cu Liviu Dragnea .

Radu Mazare, audiat intr-un nou dosar. Cum arata acum fostul primar al Constantei

Radu Mazare a fost miercuri in fata procurorilor DNA Constanta. Pentru aceasta intalnire cu procurorii, Mazare a fost mutat, temporar, de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Poarta Alba. Procurorii.

Radu Mazare implineste 51 de ani: Fostul edil, vizitat de familie la Penitenciarul Rahova(VIDEO)

Sarbatoare mare la Penitenciarul Rahova. Fostul edil al Constantei Radu Mazare implineste, vineri, 51 de ani.

Primarul Constantei, Decebal Fagadau, inculpat intr-un dosar penal alaturi de Radu Mazare

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost adus miercuri, 3 iulie, la sediul DNA Constanta. Procurorii il cerceteaza in alte dosare penale pentru fapte de coruptie. intr-unul dintre acestea este inculpat alaturi de actualul primar, Decebal Fagadau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )