Libnet.ro
UNICEF

12:30

Radu Mazare: Denunturile lui Strutinsky si Martin, soparle bagate de procurori prin intermediul presei

Antena3 Antena3,
Radu Mazare: Denunturile lui Strutinsky si Martin, soparle bagate de procurori prin intermediul presei

Radu Mazare a spus, miercuri seara, cand a ajuns acasa la Constanta de la Bucuresti, ca afirmatiile potrivit carora omul de afaceri Sorin Strutinsky si deputatul Eduard Martin l-ar fi denuntat la DNA sunt. continuă pe Antena3

UPDATE Radu Mazare va fi cercetat in libertate/ Mazare: Categoric nu voi mai candida la primaria Constantei

UPDATE 07:00 Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea DNA de arestare preventiva a primarului din Constanta, Radu Mazare, urmand ca acesta sa fie cercetat de procurori in stare de libertate, intr-un dosar in care este acuzat de trei infractiuni de luare de mita, doua de conflict de interese si abuz in serviciu. Judecatorii au mai respins si cererea de arestare a omului de afaceri Sorin Strutinsky. Vizibil obosit si abatut, Mazare a comparat, marti seara, conditiile din arest cu cele ale inchisorilor comuniste si sustine ca nu va mai candida pentru un nou mandat la Primaria Constanta.

Radu Mazare va fi cercetat in libertate

Primarul Constantei, Radu Mazare, va fi cercetat in libertate, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, a decis ICCJ.

Radu Mazare, acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro

Primarul Constantei Radu Mazare, retinut ieri seara de procuroii anticoruptie, este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, de la societati comerciale pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Radu Mazare afla, marti, daca va fi arestat pentru 30 de zile

Primarul Constantei, Radu Mazare, si omul de afaceri, Sorin Strutinsky, vor fi prezentati, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Toate glumele despre retinerea lui Radu Mazare: Ca sa scape de dosare, Mazare a decis sa retrocedeze cladirea in care functioneaza DNA-ul

Adevarul a strans cele mai tari glume de pe internet despre retinerea primarului Constantei, Radu Mazare, si le impartaseste cititorilor.

iCCJ: Radu Mazare va fi cercetat in libertate

Magistratii Curtii Supreme au decis, miercuri, cercetarea in libertate in cazul edilului Constantei, Radu Mazare, dupa ce acesta a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DNA. Mazare a petrecut.

Radu Mazare, vizibil obosit si abatut la ICCJ: I-am spus doamnei judecatoare ca am obosit si voi renunta la primarie Constantei/ Mazare asteapta acasa decizia Instantei privind arestul preventiv

Lui Radu Mazare i-a expirat mandatul de arestare si asteapta acasa decizia ICCJ daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile sau va fi cercetat in libertate. Vizibil obosit si abatut, Mazare a comparat in fata sediul ICCJ conditiile din arest cu cele ale inchisorilor comuniste, a vorbit despre oamenii chinuiti pe care i-a gasit acolo si sustine ca i-a spus judecatoarei ca a obosit si se gandeste sa renunte la Primaria Constantei.

Radu Mazare, vizibil obosit si abatut la ICCJ: Nu voi mai candida la primaria Constantei/ Nu m-am intalnit cu Horia Georgescu/ Mandatul de retinere a expirat, iar Mazare asteapta acasa decizia Instantei privind arestul preventiv

Lui Radu Mazare i-a expirat mandatul de arestare si asteapta acasa decizia ICCJ daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile sau va fi cercetat in libertate. Vizibil obosit si abatut, Mazare a comparat conditiile din arest cu cele ale inchisorilor comuniste, a vorbit despre oamenii chinuiti sid e calitate pe care i-a gasit acolo, sustine ca nu va mai candida pentru un nou mandat la Primaria Constanta si spuen c anu s-a intalnit in arest cu Horia Georgescu.

Radu Mazare a fost dus la Curtea Suprema. Afla azi daca se va alatura clubului select de dupa gratii. Edilul de la malul marii ar putea respira 30 de zile briza din inchisoare

UPDATE: Radu Mazare a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie----Radu Mazare afla astazi daca va sta 30 de zile in spatele gratiilor. Edilul de la malul marii a petrecut deja prima noapte in.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore pentru luare de mita, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate ANI)Mazare a fost audiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )