Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Mazare a fost prins in Madagascar

Antena3 Antena3,
Radu Mazare a fost prins in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost prins in Madagascar. Mazare era condamnat lanoua ani de inchisoare, definitiv, in dosarul retrocedarilor ilegale in care au mai fost condamnati si Cristi. continuă pe Antena3

Radu Mazare, saltat din Madagascar. Fostul primar al Constantei statea din decembrie 2017in complexul sau turistic construit pe malul Oceanului Indian

Radu Mazare se afla in Madagascar din decembrie 2017, cand a plecat din tara fara sa fie impiedicat de autoritati. Fostul primar al Constantei se afla sub control judiciar. El a trait de atunci in complexul sau de bungalowuri construit din timp pe plaja din Antsiranana.

UPDATE Radu Mazare a fost retinut in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost retinut de autoritati in Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazare are de executat o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare in dosarul privind retrocedarea plajelor. 31 Politia Romana a confirmat ca un cetatean roman, condamnat la 9 ani de inchisoare a fost arestat miercuri in aceasta tara africana, primind un mandat de sase zile.

Radu Mazare a fost capturat in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a fost retinut de autoritatile in Madagascar. in urma cu doar cateva zile acesta a fost condamnat la 9 ani si 10 luni ani de inchisoare de Curtea Suprema in dosarul Polaris.

Cu cine era Radu Mazare cand a fost prins in Madagascar

Cand a fost prins, fostul edin de Constanta, Radu Mazare era cu iubita sa oficiala, creatoarea de moda Roxana Valentina Mihalache 32 de ani), din Constanta. Femeia detine Casa de Paluggio.

ULTIMA ORA Radu Mazare a fost retinut in Madagascar (surse)

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost retinut de autoritati in Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazare are de executat o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare in dosarul privind retrocedarea plajelor.

SURSE B1 TV: Radu Mazare a fost prins in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a fost prins, miercuri, de autoritatile din Madagascar, potrivit unor surse judiciare, citate de B1 TV. Mazare se afla in custodia autoritatilor din tara.

Cat timp va sta in arest Radu Mazare: autoritatile din Madagascar au facut anuntul oficial

Politia Romana a venit cu precizari dupa ce Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut in Madagascar. Politia Romana anunta ca fostul edil se afla in custodia autoritatilor din Madagascar si ca a fost arestat pentru sase zile. Capturarea sa a fost posibila gratie colaborarii intre cele doua tari prin Centrul de Cooperare [] .

Radu Mazare, arestat in Madagascar! Fostul edil era impreuna cu iubita sa din Constanta. Curtea de Apel Bucuresti decide daca cere extradarea

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a fost prins, miercuri, de autoritatile dinMadagascar si arestat pentru sase zile. Politia Romana a sesizat Curtea de Apel Bucuresti, instanta urmand sa.

Radu Mazare a fost prins in Madagascar (VIDEO)

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a fost prins, miercuri, de autoritatile din Madagascar, potrivitB1 TV. Mazare se afla in custodia autoritatilor din tara insulara. Potrivit unui.

Romania a deschis consulat onorific in Madagascar. Dupa cateva luni, Radu Mazare a fost retinut

In luna martie, Romania a deschis consulat onorific in Madagascar. De acuma incepe cosmarul lui Radu Mazare, au spus localnicii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )