Libnet.ro
UNICEF

09:30

Romania a deschis consulat onorific in Madagascar. Dupa cateva luni, Radu Mazare a fost retinut

Adevărul Adevărul,
Romania a deschis consulat onorific in Madagascar. Dupa cateva luni, Radu Mazare a fost retinut

In luna martie, Romania a deschis consulat onorific in Madagascar. De acuma incepe cosmarul lui Radu Mazare, au spus localnicii. continuă pe Adevărul

Abia se angajase la scoala de cateva luni, cand profesoara a inceput sa trimita fotografii si mesaje incendiare unor elevi. in plus, le promitea partide de amor fierbinti. Total neasteptat cum s-a sfarsit totul

Abia se angajase la scoala de cateva luni, cand profesoara a inceput sa trimita fotografii si mesaje incendiare unor elevi. in plus, le promitea partide de amor fierbinti. Cum s-a sfarsit totulAbia se.

Profesoara de 28 de ani i-a trimis un mesaj elevului sau de 15 ani. Dupa cateva minute, a fost prinsa in fapt, in timp ce facea amor in masina cu el. Este total neasteptat ce a decis femeia sa faca acum. Cat tupeu sa ai?

Profesoara de 28 de ani i-a trimis un mesaj elevului sau de 15 ani, care s-a furisat din casa fara sa anunte. Dupa cateva minute, cei doi erau prinsi in timp ce faceau amor in masina la primele.

O femeie din Botosani si-a trimis sotul beat sa doarma in magazie. Cum l-a gasit dupa cateva ore

O femeie din Botosani si-a trimis sotul beat sa doarma in magazie. Femeia s-a dus sa-l verifice dupa ceva timp, gasindu-l pe acesta in streang. Speriata, femeia a sunat la 112, in speranta ca sotul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )