Libnet.ro
UNICEF

05:45

Radu Mihail deschide lista candidatilor USR-PLUS Diaspora la Senat, desi nu si-a convins nici macar propriii colegi: Eu nu cunosc pe nimeni care sa fi luat 140.000 de euro de la statul francez (VIDEO)

B1 B1,
Radu Mihail deschide lista candidatilor USR-PLUS Diaspora la Senat, desi nu si-a convins nici macar propriii colegi: Eu nu cunosc pe nimeni care sa fi luat 140.000 de euro de la statul francez (VIDEO)

Parlamentarul USR Radu Mihail deschide lista de candidati ai USR-PLUS Diaspora la Senat, desi in timpul dezbaterilor interne se pare ca nu prea si-a convins colegii. Mai mult, acestia s-au aratat nemultumiti de. continuă pe B1

Catalin Avramescu, fost sef al Cancelariei prezidentiale in mandatul lui Basescu, deschide lista PMP pentru Diaspora

PMP a depus miercuri la biroul electoral lista candidatilor in Diaspora la alegerile parlamentare. La Camera Deputatilor lista e deschisa de actualul deputat Constantin Codreanu, iar primul pe lista la Senat este Catalin Avramescu, fost ambasador al Romaniei in Finlanda si Estonia.

Senatorul Viorel Badea deschide lista PNL la alegerile din diaspora. Ce candidati mai propun liberalii

PNL a validat lista liberala pentru alegerile parlamentare din diaspora. Lista pentru Senat e deschisa de Viorel Badea, actual presedinte al Comisiei pentru romanii din afara tarii din cadrul Senatului, in timp ce lista deputatilor e deschisa de Valentin Fagarasian.

Radu Mihail si Iulian Stefan Lorincz deschid lista candidatilor USR-PLUS Diaspora la parlamentare

USR-PLUS a depus miercuri Biroul Electoral Central lista candidatilorpentru alegerile parlamentare in Diaspora impreuna cu 6. 000 de semnaturi necesare inscrierii in cursa electorala. Lista Aliantei pentru Diaspora este deschisa la Senat de Radu Mihail, iar la Camera Deputatilor de Iulian Stefan Lorincz. in total, Alianta propune un numar de 10 candidati.

Grindeanu, dupa ce Firea a fost invitata sa candideze la parlamentare in Bacau: Va deschide lista la Bucuresti

Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, spune prim-vicepresedintele partidului Sorin Grindeanu, dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, transmite Mediafax.

Cine deschide lista PSD pentru Senat in Bucuresti. Anuntul facut de Marcel Ciolacu

Presedintele PSD Marcel Ciolacu anuntat, luni, ca va candida in judetul Buzau pe lista partidului pentru alegerile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )