Libnet.ro
UNICEF

21:30

Radu Oprea: Un caz tragic s-a petrecut din nou! Vlad Voiculescu isi rupea camasa de pe el! Azi nu a facut nimic

Antena3 Antena3,
Radu Oprea: Un caz tragic s-a petrecut din nou! Vlad Voiculescu isi rupea camasa de pe el! Azi nu a facut nimic

Un caz tragic s-a petrecut din nou si un mare ars care a fost transferat foarte tarziu, din pacate, a decedat. Pe vremea cand era ONG-ist ministrul de azi Vlad Voiculescu isi rupea camasa de pe el, spune senatorul PSD Radu Oprea. continuă pe Antena3

RADU OPREA, PURTATORUL DE CUVANT AL PSD: Solicitam introducerea pe ordinea de zi a propunerii PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a declarat astazi ca social-democratii vor propune marti, in sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

RADU OPREA: Nu avem o strategie de a bloca bugetul de stat

Senatorul Radu Oprea, purtatorul de cuvant al PSD, a sustinut duminica faptul ca bugetul pe anul in curs pus in dezbatere publica de guvern ar ajunge doar pentru noua luni.

Radu Oprea (PSD), critici la adresa Guvernului Citu: Concluzia este una dramatica. Banii din buget ajung doar pentru noua luni

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Radu Oprea, a afirmat ca situatia bugetului este dramatica, ar banii nu ajung decat pentru 9 luni. Cu toate acestea, senatorul afirma ca ASD nu va bloca bugetul in Parlament, dar va depune amendamente.

Liga 1: CFR Cluj rateaza din nou ocazia de a urca pe primul loc (0-0 vs FC Voluntari) Moment controversat la poarta ilfovenilor

CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, in compania echipei FC Voluntari. Ardelenii au ratat din nou ocazia de a urca pe prima pozitie in clasament se afla la egalitate de puncte cu liderul, dar FCSB are golaveraj mai bun).

Profesorii de la Colegiul Sincai ii scriu din nou Presedintelui Iohannis

Profesorii de la Colegiul National Gheorghe Sincai care saptamana trecuta au protestat in fiecare zi impotriva relocarii liceului si numirii de catre inspectorat a echipei de directori ii scriu din nou presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, cerandu-i un raspuns.

Profesorii protestatari de la Colegiul Sincai ii scriu din nou presedintelui Iohannis: Ne-a ramas doar raspunsul dumneavoastra

Profesorii de la Colegiul National Gheorghe Sincai care saptamana trecuta au protestat in fiecare zi impotriva relocarii liceului si numirii de catre inspectorat a echipei de directori ii scriu din nou presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i un raspuns. Scrisoarea vine dupa ce vineri a avut loc o discutie intre ministrul Educatiei, primarul Sectorului 4, directori, profesori si parinti, intalnire vazuta fara finalitate atat de profesorii contestatari cat si de reprezentantul parintilor, si cu doua zile inainte de termenul la care Judecatoria Sectorului 4 va lua in discutie cererea de evacuare a liceului formulata de primaria de sector.

Meghan Markle este insarcinata din nou. A amanat vestea pana deja sarcina e vizibila.

Dupa ce vara trecuta a pierdut o sarcina, episod extrem de dureros despre care a vorbit public in urma cu ceva vreme, Meghan Markle este din nou insarcinata. A amanat vestea pana la momentul in care sarcina este deja vizibila.

Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Ce i-au descoperit doctorii la analize

Catalin Botezatu are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns iar pe mana medicilor, care i-au dat un nou diagnostic. Cu ce afectiune se confrunta de aceasta data designerul? Catalin Botezatu, probleme de sanatate Celebrul designer are, din nou, probleme de sanatate. Vedeta a ajuns iar pe mana medicilor din Turcia. Doctorii i-au dat un regim .

Maia Sandu a nominalizat-o din nou pe Natalia Gavrilita sa formeze guvernul

And Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anuntat joi seara, dupa consultarile cu grupurile parlamentare, ca a propus-o din nou pe Natalia Gavrilita in calitate de candidat pentru functia de prim-ministru.

Studentii protesteaza din nou in fata Garii de Nord din Capitala: Exista o degringolada totala la nivelul Guvernului

Studentii din intreaga tara ies din nou in strada sa-si ceara drepturile. Acestia protesteaza in fata Garii de Nord din Capitala nemultumiti de eliminarea gratuitati pentru transportul feroviar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )