Libnet.ro
UNICEF

19:00

Radu Popa, revocat de Ponta de la conducerea Admnistratiei Fondului pentru Mediu

Adevărul Adevărul,
Radu Popa, revocat de Ponta de la conducerea Admnistratiei Fondului pentru Mediu

Radu Popa, fostul sef al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti ALPAB), a fost revocat de premierul Victor Ponta din postul de presedinte al Admnistratiei Fondului pentru Mediu, la doar patru luni de la numirea la conducerea institutiei. continuă pe Adevărul

Radu Popa, fostul sef ALPAB, revocat de Ponta de la conducerea Admnistratiei Fondului pentru ...

Radu Popa, fostul sef al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti ALPAB), a fost revocat de premierul Victor Ponta din postul de presedinte al Admnistratiei Fondului pentru Mediu, la doar patru luni de la numirea la conducerea institutiei, potrivit Mediafax. Decizia de revocare a fost semnata marti de premier. In document se arata ca masura a fost luata la propunerea ministrului Mediului, formulata la 25 septembrie. Radu Popa a fost numit la Administratia Fondului pentru Mediu .

Controale ale GNM privind depunerea declaratiilor la Administratia Fondului pentru Mediu

Reprezentanti ai Garzii Nationale de Mediu GNM) de la nivelul comisariatelor judetene, impreuna cu inspectori din cadrul Administratiei Fondului pentru Mediu, au efectuat, in perioada 17-21. 09, 108 controale tematice in scopul verificarii depunerii declaratiilor la Administratia Fondului pentru Mediu de catre proprietarii de paduri, arata un comunicat trimis redactiei.

Sebastian Bodu ii cere lui Victor Ponta demiterea sefului OPSPI, pentru esecul in privatizarea Oltchim

Nu mai vrem ca Remus Vulpescu sa se ocupe de privatizarea Oltchim, a spus luni seara, premierul Victor Ponta, caruia europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu i-a trimis o scrisoare deschisa, prin care cere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )