Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Tincu: Cred ca exemplul altor tari va incuraja romanii sa se vaccineze anti-COVID-19 Cel mai probabil, mai avem 7 luni de pandemie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Tincu: Cred ca exemplul altor tari va incuraja romanii sa se vaccineze anti-COVID-19 Cel mai probabil, mai avem 7 luni de pandemie (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a declarat marti, pentru B1 TV, ca vaccinarea anti-COVID-19 in randul populatiei generale se va desfasura, probabil, in lunile aprilie - mai. Acesta a dat. continuă pe B1

De ce nu au fost demnitarii romani printre primii vaccinati. Radu Tincu: Nu cred ca a fost o eschiva de la vaccinare. Cred ca a fost o decizie corecta pastrarea prioritazii stabilite de Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, s-a aratat de parere ca, incepand cu Presedintele Romaniei, toti demnitarii au declarat ca se vor vaccina impotriva COVID-19. Cred ca, din nou, asa cum.

Dr. Radu Tincu: Cel mai probabil in urmatoarele zile se va realiza o mare parte din imunizarea personalului medical din toate spitalele din Romania (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, s-a aratat increzator si optimist cu privire la succesul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Cred si sunt optimist ca vom reusi sa finalizam.

Controversele despre vaccinul impotriva COVID-19, lamurite de dr. Radu Tincu: Nu putem rata un moment istoric in care avem la indemana un vaccin eficient si sigur impotriva Sars-Cov-2

Nu trebuie sa convingem populatia sa se vaccineze, ci trebuie sa o informam corect si transparent asupra acestui vaccin, a explicat Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca. Ma intreb de ce sa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )