Libnet.ro
UNICEF

19:30

Radu Tincu, dupa recordurile negative inregistrate in Romania: Din acesti pacienti, 5-7% vor dezvolta forme severe, care vor ajunge in ATI (VIDEO)

B1 B1,
Radu Tincu, dupa recordurile negative inregistrate in Romania: Din acesti pacienti, 5-7% vor dezvolta forme severe, care vor ajunge in ATI (VIDEO)

Medicul Radu Tincu a comentat in direct pe B1 TV, noile cifre raportare de catre Grupul de Comunicare Strategica. El a discutat si despre masurile implemnetate in regiunile care au trecut in scenariu rosu, dar. continuă pe B1

Medicul Radu Tincu explica ce inseamna hipoxia vesela, noul simptom periculos descoperit la pacientii COVID

Radu Tincu, medic primar la Terapie Intensivala Spitalul de Urgenta Floreasca, a explicat, marti seara, printr-o interventie telefonica in platoul B1 TV, ce inseamna happy hypoxia sau hipoxia.

Ce este happy hypoxia. Medicul Radu Tincu: Te frapeaza discrepanta dintre cum se prezinta pacientul la spital si care este imaginea radiologica

Radu Tincu, medic primar in sectia ATI de la Spitalul Floreasca a precizatla Digi24 ce inseamna happy hypoxia, un simptom cu care se confrunta pecientii cu Covid-19. in momentul in care.

Cine a fost si cum arata prima Miss Romania din istorie. Detalii nestiute pana acum

Tendinta concursului de frumusete Miss Romania interbelica a fost initiata de doua reviste din doua trusturi de presa rivale. Pe de o parte se afla Ilustratiunea Romana, iar pe de alta parte, Realitatea Ilustrata. Miss Romania interbelica Amandoua publiatiile au organizat un concurs de frumusete intitulat Miss Romania. Fiecare publicatie era afiliata la o alta .

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta sau Marea Britanie si fiind eliminate Statele Unite si Republica Moldova. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

Ce a spus Gogoase din Trasnitii dupa cea mai dificila operatie din viata. Prima reactie emotionanta

Actorul Constantin Zamfirescu, celebru pentru rolul lui Costel Gogoase din productia TV Trasnitii difuzata Prima TV, a fost diagnosticat recent cu cancer la rinichi. El a fost operat, iar interventia a fost un succes, a asigurat prietenul sau, actorul Catalin Marin. Catalin Marin, despre starea lui Zamfirescu Gogoase) dupa cea mai dificila operatie din viata .

O familie a murit dupa ce a mancat taitei din congelator. Ce pericol contineau, de fapt

O familei intreaga a murit dupa ce a luat cina. Cele 9 persoane s-au stins din viata dupa ce au servit in decursul zilei o portie de taitei din congelator. De ce s-a intamplat acest lucru si ce pericol continea preparatul ingerat de acestia? O familie a murit intr-un mod socant: a mancat taitei din .

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )