Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Tudor, analiza la rece: Ce trebuie sa urmarim la reuniunea NATO de la Londra

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, analiza la rece: Ce trebuie sa urmarim la reuniunea NATO de la Londra

Radu Tudor puncteaza, pe blog, cateva aspecte deosebit de importante cu privire la reuniunea statelor membre NATO, care debuteaza astazi la Londra, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la infiintarea celei mai pute. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis participa marti si miercuri la reuniunea NATO la Londra

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt care va avea loc la Londra. Marti, presedintele Iohannis va lua parte la receptiile oferite de catre regina Elisabe.

Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO la Nivel inalt: Seful statului va fi prezent, marti, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis participa marti si miercuri la Reuniunea NATO la Nivel inalt care are loc la Londra, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice. Marti seara,.

Presedintele Klaus Iohannis participa marti si miercuri, la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt .

Klaus Iohannis participa marti si miercuri, la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt care se va desfasura la Londra.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt care se va desfasura la Londra. Reuniunea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice.

Cum l-a botezat Mircea Badea pe Radu Tudor. Replica a adus hohote de ras

Moment amuzat la concursul 1 Romania la Antena 3. Mircea Badea a sustinut ca o sa ii spuna lui Radu Tudor AutostRadu. Gluma vine in contextul in care jurnalistul Radu Tudor se lupta pentru.

Cum l-a botezat Mircea Badea pe Radu Tudor. Replica a produs hohote de ras

Moment amuzat la concursul 1 Romania la Antena 3. Mircea Badea a sustinut ca o sa ii spuna lui Radu Tudor AutostRadu. Gluma vine in contextul in care jurnalistul Radu Tudor se lupta pentru.

Mircea Badea i-a dat o PORECLA amuzanta lui Radu Tudor dupa intalnirea acestuia cu Iohannis de la dezbatere

Mircea Badea a facut glume pe seama colegului Radu Tudor, dupa ce acesta din urma i-a adresat lui Klaus Iohannis o intrebare legata de autostrazi, la dezbaterea cu jurnalistii, din campania.

Radu Tudor lanseaza o ipoteza: Tudose, Grindeanu, Tutuianu si Neacsu ar putea reveni in PSD

Jurnalistul Radu Tudor a precizat pe blogul sau ca, potrivit unor surse politice, fostii lideri PSD, precum Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu ar putea reveni in randurile.

Mircea Geoana, discurs emotionant la reuniunea NATO, la Londra - VIDEO

Mircea Geoana, primul secretar general adjunct al NATO din Europa Centrala si de Est, a avut un discurs emotionant in cadrul evenimentului NATO Engages de la Londra. Provin din Romania si am fost suficient.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )