Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Tudor: Cine sunt favoritii pentru functia de sef al Diplomatiei Romane si ministru al Apararii

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Cine sunt favoritii pentru functia de sef al Diplomatiei Romane si ministru al Apararii

Radu Tudor a vorbit pe blogul personal desprefavoritii pentru functia de sef al Diplomatiei Romane si ministru al Apararii. in urma discutiilor si negocierilor presedintelui Klaus Iohannis cu. continuă pe Antena3

Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste Tamara Buciuceanu

Actrita Tamara Buciuceanu a murit. Anuntul a fost facut de Spitalul Elias. Arstista era internata in spital, cu probleme grave de sanatate. Radu Tudor a postat pe blogul sau un mesaj dupa moartea marei.

Radu Tudor: Aviz amatorilor din alte tari!

Curtea Suprema a Spaniei a pronuntat luni condamnari intre noua si 13 ani de inchisoare in dosarul rebeliunii din Catalonia din 2017. Radu Tudor a comentat informatia pe blogul sau: Aviz amatorilor din alte .

Cine sunt perechile ce vor concura in Asia Express 3? Alex Velea si Razvan Fodor, printre participanti!

Ne pregatim de Asia Express 3, iar 9 perechi de vedete vor pleca in Flipine si Taiwan pentru a filma acest nou sezon al show-ului de televiziune care face senzatie in Romania. Acolo, vor trebui sa se descurce in conditii extrem de sarace, dar si periculoase, cu doar 1 euro pe zi. Iata care sunt acestea.

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Cine sunt cei doi tineri care au murit in accidentul de la Sibiu. Adina si Lucian erau mai fericiti ca niciodata inainte de tragedie

Tragedia produsa in cursul noptii de sambata a schimbat sirul vietii a doua familii. Doi tineri din Mures s-au stins pe loc intr-un accident care s-a produs in Sibiu, pe DN14. Din pacate, acestia aveau planuri mari de viitor pe care n-au mai apucat sa le implineasca. Rudele sunt inca in stare de soc dupa .

INTERVIU. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru functia de premier: Obiectivul nostru este sa crestem venitul romanilor. Trebuie sa se bazeze pe dezvoltare economica, pe investitii

Ludovic Orban, seful PNL si propunerea partidului pentru functia de premier, a acordat un interviu in care a spus ca exista o mare posibilitate ca noul guvern sa fie PNL sau sa se creeze o coalitie de.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale incepe astazi Cine sunt candidatii si ce reguli se schimba

Campania pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - pentru prima data, romanii din strainatate pot vota pe parcursul a trei zile sau prin corespondenta. in cazul votului prin corespondenta, plicurile cu optiunea electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

Cine sunt laureatii Nobelului pentru economie din acest an: o familie de economisti de la MIT (Abhijit Banerjee si Esther Duflo) si un profesor de la Harvard pasionat de demografie

Castigatorii Nobelului in economie denumirea corecta este Premiul pentru stiinte economice al Bancii Centrale Suedeze in memoria lui Alfred Nobel) sunt in numar de 3 anul acesta: Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer. Primii doi- Abhijit Banerjee 58 de ani), Esther Duflo 47 ani) - sunt sot si sotie, ambii profesori la MIT Banerjee i-a fost indrumator de doctorat celei careia i-a devenit sotie) si parintii unui copil de 7 ani, iar al treilea - Michael Kremer 55 de ani)- este profesor la Harvard.

Europarlamentarii Siegfried Muresan si Adina Valean, luati in calcul pentru functia de comisar european - surse

Europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina Valean sunt luati in calcul pentru postul de comisar european din partea Romaniei, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea PNL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )