Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine sunt cei doi tineri care au murit in accidentul de la Sibiu. Adina si Lucian erau mai fericiti ca niciodata inainte de tragedie

Playtech Playtech,
Cine sunt cei doi tineri care au murit in accidentul de la Sibiu. Adina si Lucian erau mai fericiti ca niciodata inainte de tragedie

Tragedia produsa in cursul noptii de sambata a schimbat sirul vietii a doua familii. Doi tineri din Mures s-au stins pe loc intr-un accident care s-a produs in Sibiu, pe DN14. Din pacate, acestia aveau planuri mari de viitor pe care n-au mai apucat sa le implineasca. Rudele sunt inca in stare de soc dupa . continuă pe Playtech

inca un accident grav in Romania. Doi tineri, care urmau sa se casatoreasca, au murit pe loc. Femeia, insarcinata in 7 luni

Doi tineri, viitori miri, s-au stins din viata cu doar o saptamana inainte de cununie, intr-un accident violent petrecut in Sibiu. Rudele familiei ucise sunt socate de tragicul eveniment si nu-si pot reveni de la auzirea vestii ca tinerii au murit. Doi tineri, care urmau sa se casatoreasca, au murit Tragedie fara margini pentru o .

Tragedie in Mures! Doi tineri care urmau sa se casatoreasca au decedat intr-un accident cumplit

Tragedie fara margini in Mures, peDN 14. Doi tineri care au urmau sa se casatoreasca, sambata viitoare, au murit pe loc dupa ce un autoturism care venea din directia opousa a lovit frontal.

Surse. A inceput macelul in PSD. Cine sunt cei doi lideri pe care Viorica Dancila ii acuza de tradare

Liderul PSD Viorica Dancila s-a plans apropiatilor ca Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, si Paul Stanescu, liderul PSD Olt, au sabotat negocierile cu parlamentarii ALDE si ProRomania pentru a respinge motiunea de cenzura a Opozitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Dancila il acuza pe Ciolacu ca vrea sa impinga PSD spre ProRomania.

Hoti identificati de politisti. Doi tineri sunt suspectati ca au comis mai multe furturi pe raza municipiului Galati

Doi tineri, de 18 si 19 ani, sunt cercetati penal dupa ce oamenii au stabilit ca acestia sunt autorii mai multor furturi.

WSJ: Donald Trump sustine ca nu ii cunoaste pe cei doi apropiati ai lui Giuliani

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca nu ii cunoaste pe cei doi asociati ai avocatului sau, Rudolph Giuliani, care au fost arestati recent pentru donatii ilegale catre campania liderului de la Casa Alba, desi acestia apar intr-o poza alaturi de Trump, informeaza The Wall Street Journal.

Armata de consilieri, alaturi de Viorica Dancila in Parlament la motiune: Cine sunt controversatii Anton Pisaroglu si Costin Mihalache care au schimbat fata premierului (VIDEO)

Viorica Dancila s-a prezentat, joi, la Parlament, alaturi de doi dintre consilierii ei cei mai controversati, adusi din acest an in aparatul de lucru al Guvernului si care au schimbat fata premierului odata cu.

Cine este blonda alaturi de care a fost surprins Traian Basescu. Casiana impresioneaza cu pozele pe care le pune pe Facebook

Traian Basescu a fost fotografiat la Bruxelles, in urma cu doar cateva zile, in timp ce se afla la un restaurant alaturi de o frumoasa femeie blonda. Pe masa celor doi erau doua pahare de vin, iar fostul presedinte al Romaniei a fumat o tigara electronica. Femeia alaturi de care a fost surprins Traian Basescu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )