Libnet.ro
UNICEF

23:45

Radu Tudor: CSM, cea mai controversata institutie din momentul in care a intrat in conflict cu judecatorii din tara

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: CSM, cea mai controversata institutie din momentul in care a intrat in conflict cu judecatorii din tara

Consiliul Superior al Magistraturii a devenit cea mai controversata institutie din Romania, a afirmat jurnalistul Radu Tudor, in editia de joi a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3, si asta din momentul. continuă pe Antena3

Real Madrid, cea mai penalizata echipa din Liga Campionilor

Gica Popescu, fost membru in Comisia de Disciplina a UEFA, a dezvaluit, joi seara, ca Real Madrid a fost cea mai penalizata echipa din sezonul trecut al Ligii Campionilor.

Regina talk show-urilor, in topul Forbes: Oprah Winfrey, cea mai influenta celebritate din lume

Este una din cele mai de succes femei pe plan mondial, iar vietile a milioane de oameni s-au schimbat datorita ei. Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului.

Oprah Winfrey, desemnata cea mai influenta celebritate din lume in topul Forbes

Prezentatoarea Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual realizat de revista Forbes. Este pentru a cincea oara cand Oprah Winfrey se afla pe primul loc.

VIDEO Google a pus pe Street View cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai

Google a pus pe Street View cea mai inalta cladire din lume, monumentala Burj Khalifa din Dubai de 828 metri inaltime. Au fost postate panorame de la diverse etaje ale cladirii, dar si imagini spectaculoase captate din afara cladirii, de unde se vad zgarie-norii bogatului oras din Emirate.

Este cea mai puternica vedeta din lumea muzicii

Este una dintre cele mai la moda cantarete, asa ca nu e de mirare ca a fost numita cea mai puternica.

Proprietar de birouri din Pipera: ultimele 6-9 luni au fost cea mai ocupata perioada din istoria proiectului

Ultimele 6-9 luni a fost cea mai ocupata perioada din istoria birourilor Global Finance din Pipera in conditiile in care multe din contractele de inchiriere de pe piata expira, iar o parte din chiriasi cauta sa economiseasca si se orienteaza spre zone.

FOTO Noul Fiat 500 L cu 7 locuri, cea mai mare buburuza din istorie.

Fiat lanseaza saptamana viitoare cea mai mare versiune a modelului 500, o legenda in gama constructorului italian. Monovolumul cu 7 locuri este al doilea model lansat de Fiat anul acesta, dupa ce o alta versiune al lui 500, L Trekking, a fost prezentat la Geneva. Lansat pe segmentul masinilor de familie, modelul este propunerea celor de la Fiat pentru o masina mai mica decat un break de clasa compacta, dar cu spatiu pentru bagaje similar, mai mare decat un model de clasa mica, dar la fel de .

Vodafone, aproape de cea mai mare achizitie din 2007 pana in prezent: Ofera 7,7 miliarde euro pe cel mai mare operator de cablu TV din Germania

Vodafone a decis sa cumpere cel mai mare operator de cablu TV din Germania, Kabel Deutschland, cu 7,7 miliarde euro 10 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie a sa din 2007 si pana in prezent, informeaza Reuters. Contopirea celor doua companii va crea unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii integrate TV, internet si telefonie), cu venituri de 11,5 miliarde euro, iar la finalul tranzactiei Vodafone va avea 32,4 milioane clienti de telefonie mobila, 5 milioane de clienti de internet si 7,6 milioane de clienti TV in Germania.

Laura Cosoi a detronat-o pe Antonia! A fost numita cea mai sexy femeie din lume de catre FHM Romania!

Antonia a fost detronata de Laura Cosoi in topul FHM cele mai sexy femei din lume. Editia romaneasca a revistei a pus-o pe blondina pe primul loc, devansand alte frumuseti din showbiz-ul autohton. Continue reading .

Record la Moscova: Cea mai mare temperatura din ultimii 100 de ani.

Un record de temperatura maxima s-a inregistrat joi la Moscova, unde termometrele au indicat 31,8 grade Celsius, cu 0,4 grade mai mult decat in 1911, informeaza Mediafax. Temperatura maxima a fost inregistrata la ora 17. 00, ora Romaniei). Temperatura inregistrata joi a fost cu 8 grade Celsius peste media acestei perioade. Meteorologii rusi prognozeaza ca spre sfarsitul saptamanii temperatura aerului va fi in scadere, urmand ca saptamana viitoare sa se incalzeasca din nou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )