Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Tudor, despre atacul terorist din Afganistan: Nu Romania a fost amenintata de terorism

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, despre atacul terorist din Afganistan: Nu Romania a fost amenintata de terorism

Jurnalistul Radu Tudor a explicat situatia ingrijoratoare pe care o vedem in imaginile ce suprind un atac terorist petrecut in centrul capitalei afgane Kabul, din care a rezultat moartea unui diplomat roman,. continuă pe Antena3

Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in care si-a pierdut viata un diplomat roman: Acest act de o cumplita cruzime nu ne abate de la angajamentul nostru

Premierul Viorica Dancila condamna ferm, intr-un mesaj postat pe Facebook, atentatul terorist din Afganistan in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit, ea notand ca acest act de o cumplita cruzime nu ne clatina determinarea si nu ne abate de la angajamentul nostru, alaturi de partenerii internationali, in lupta impotriva terorismului.

Viorica Dancila: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan, in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit

Premierul Viorica Dancila condamna, intr+un mesaj pe Facebook, atacul terorist din Afganistan, in care un diplomat roman a fost ucis, iar un altul a fost ranite. in mesajul sau, sefa Guvernului.

VIORICA DANCILA: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan

Premierul Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a decedat, iar altul a fost grav ranit, informeaza News. ro.

Dancila, reactie dupa ce un roman a murit la Kabul: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan

Premierul Viorica Dancila a condamnat, marti seara, atacul sangeros din Kabul si a spus ca regreta moartea diplomatului roman, transmitand condoleante familiei acestuia.

Celula de criza din cadrul MAE, activata dupa atacul terorist din Kabul: Diplomatul ranit se afla in afara oricarui pericol si urmeaza sa fie transferat in Europa

Ministerul Afacerilor Externe anunta, miercuri, ca a fost activata Celula de criza din cadrul AME in urma atacului terorist de la Kabul, soldat cu moartea unui diplomat roman si ranirea.

Klaus Iohannis, despre moartea diplomatului roman in Afganistan: Condamn cu fermitate atacul terorist las. Reiterez angajamentul nostru profund pentru combaterea terorismului la nivel international

Presedintele Klaus Iohannis condamna atacul terorist din Afganistan, soldat cu moartea unui reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei si ranirea grava a altui cetatean roman. Condamn cu.

Cine este diplomatul roman mort in atacul terorist de la Kabul. Ministrul de Externe: Si-a dat viata pentru a-i salva pe ceilalti

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a precizat ca diplomatul roman care a murit in atacul terorist de la Kabul avea 43 de ani si facea parte din structura de securitate a misiunii diplomatice. Ea a precizat ca atacul a fost unul sustinut, cu masini-capcana.

Iohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist las care, din pacate, a pus capat vietii unui cetatean roman

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat atacul terorist de la Kabul in care si-a pierdut viata un diplomat roman si a transmis condoleante familiei acestuia.

Klaus Iohannis anunta ca il decoreaza pe diplomatul roman ucis in atentatul terorist din Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni ca il va decora post-mortem pe diplomatul ropman care a fost ucis in atentatul terorist din capitala.

Radu Tudor: Descoperire foarte rara in Marea Neagra - FOTO

Radu Tudor a anuntat, miercuri, pe blogul sau ca un cunoscut scafandru constantean a facut recent o descoperire foarte rara in Marea Neagra. Cunoscutul scafandru constantean Pascale Roibu a postat pe pagina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )