Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIORICA DANCILA: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan

Premierul Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a decedat, iar altul a fost grav ranit, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan, in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit

Premierul Viorica Dancila condamna, intr+un mesaj pe Facebook, atacul terorist din Afganistan, in care un diplomat roman a fost ucis, iar un altul a fost ranite. in mesajul sau, sefa Guvernului.

Dancila, reactie dupa ce un roman a murit la Kabul: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan

Premierul Viorica Dancila a condamnat, marti seara, atacul sangeros din Kabul si a spus ca regreta moartea diplomatului roman, transmitand condoleante familiei acestuia.

Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un guvern functional

Viorica Dancila a transmis un mesaj ferm pentru Klaus Iohannis caruia ii cere un raspuns pentru propunerile de ministri interimari. Astept din partea presedintelui Iohannis un raspuns privind.

Iohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist las care, din pacate, a pus capat vietii unui cetatean roman

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat atacul terorist de la Kabul in care si-a pierdut viata un diplomat roman si a transmis condoleante familiei acestuia.

Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in care si-a pierdut viata un diplomat roman: Acest act de o cumplita cruzime nu ne abate de la angajamentul nostru

Premierul Viorica Dancila condamna ferm, intr-un mesaj postat pe Facebook, atentatul terorist din Afganistan in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit, ea notand ca acest act de o cumplita cruzime nu ne clatina determinarea si nu ne abate de la angajamentul nostru, alaturi de partenerii internationali, in lupta impotriva terorismului.

Cine este diplomatul roman mort in atacul terorist de la Kabul. Ministrul de Externe: Si-a dat viata pentru a-i salva pe ceilalti

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a precizat ca diplomatul roman care a murit in atacul terorist de la Kabul avea 43 de ani si facea parte din structura de securitate a misiunii diplomatice. Ea a precizat ca atacul a fost unul sustinut, cu masini-capcana.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

VIORICA DANCILA: Singura preocupare a candidatului Iohannis este sa critice Guvernul

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis are o obsesie a blocajelor.

Premierul Viorica Dancila, anunt de ultima ora

Premierul Viorica Dancila va face in aceasta seara, la ora 20. 30, o declaratie de presa. Viorica Dancila va fi in direct la Antena 3. Puteti urmari Antena 3 si LIVE pe ANTENA3.

VIORICA DANCILA: Blocarea Executivului nu ajuta guvernarea si stabilitatea tarii

Premierul Viorica Dancila afirma, ingtr-o postare pe Facebook, ca asteapta raspunsul presedintelui privind propunerile de ministri interimari pentru Energie, Mediu si relatia cu Parlamentul, spunand ca inca mai spera ca acesta sa dezvolte capacitatea de a intelege ca blocarea Executivului nu ajuta guvernarea si stabilitatea tarii si sa isi dea seama ca vendetele cu care ne-a obisnuit fac rau, in primul rand oamenilor, si nu adversarilor dumnealui politici.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )