Libnet.ro
UNICEF

06:00

Radu Tudor, despre o banca importanta din Romania: Problemele sunt foarte grave in interiorul ei

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, despre o banca importanta din Romania: Problemele sunt foarte grave in interiorul ei

Radu Tudor a afirmat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca una dintre cele mai importante banci din Romania trece printr-o criza grava. Sistemul bancar are de unde sa piarda. continuă pe Antena3

Radu Tudor, despre infrastructura rutiera din Romania: O catastrofa

Radu Tudor a facut, luni, pe blogul sau o radiografie a infrastructurii din Romania. Catastrofa infrastructurii rutiere romanesti se deruleaza in toata splendoarea ei si sub inteleapta.

RISE Project: In dosarele Panama sunt implicate peste 100 de nume din Romania

Documentele Paname contin informatii despre mai mult de 100 de nume din Romania care vor fi dezvaluite pe masura ce anchetele vor avansa, a declarat Paul Radu, jurnalist de investigatii din cadrul RISE Project.

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

Cea mai mare banca din Romania nu mai acorda credite prin programul Prima Casa

BCR, cea mai mare banca din Romania, a scos din oferta sa de creditare imprumuturile Prima Casa, pentru ca a epuizat plafonul de garantii. BCR acorda acum doar credite ipotecare.

Anuntul facut de Andreea Marin in privinta plecarii din Romania

Problemele de sanatate cu care Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu cativa ani, la coloana si-au gasit rezolvare in Turcia si tot acolo vedeta l-a cunoscut pe medicul Tuncay.

Timisoara este Capitala Tineretului din Romania in 2016

Grupul de initiatori ai programului Capitala Tineretului din Romania - Consiliul Tineretului din Romania, Grupul Pont, Federatia Share si Banca Comerciala Romana, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului, felicita Timisoara, primul oras care va detine aceasta titulatura in Romania, conform unui comunicat BCR transmis redactiei noastre.

Retea de proxenetism cu tinere din Romania, destructurata in Kuwait

O retea de proxenetism care exploata prostituate din Romania a fost destructurata in Kuwait, anunta autoritatile locale, citate de ziarul Kuwait Times, transmite Mediafax.

Prima expozitie 3D din Romania: te poti plimba prin Roma antica si Sarmizegetusa

Daca esti pasionat de istorie, probabil ca ti-ar placea sa vezi in 3D locuri precum Roma antica si Sarmizegetusa, capitala Daciei. Muzeul National de Istorie a Transilvaniei Cluj-Napoca a inaugurat, joi, prima expozitie internationala din Romania, in cadrul careia vizitatorii pot efectua o plimbare virtuala si prin Roma antica, si prin Sarmizegetusa. Directorul Muzeul National [].

Jean-Marie Le Pen, amendat pentru afirmatii discriminatorii la adresa romilor din Romania, Bulgaria si Ungaria (VIDEO)

Jean-Marie Le Pen este obligat de Tribunalul din Nisa sa plateasca mii de euro amenda pentru afirmatii discriminatorii la adresa romilor din Romania, Bulgaria si Ungaria, anunta presa internationala,.

Un post TV din Romania intra in greva, miercuri

Probleme mari la unul dintre posturile TV din Romania care detin drepturile de transmisie pentru meciurile din Liga 1. Surse media sustin ca toti angajatii vor intra in greva generala la Look.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )