Libnet.ro
UNICEF

19:30

RISE Project: In dosarele Panama sunt implicate peste 100 de nume din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RISE Project: In dosarele Panama sunt implicate peste 100 de nume din Romania

Documentele Paname contin informatii despre mai mult de 100 de nume din Romania care vor fi dezvaluite pe masura ce anchetele vor avansa, a declarat Paul Radu, jurnalist de investigatii din cadrul RISE Project. continuă pe Wall-Street Ro

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

Rise Project: 20 de hectare din Padurea Snagov, ascunse in Panama de Beny Steinmetz

Omul de afaceri israelian Benjamin Steinmetz mai detine alte 20 de hectare din Padurea Snagov, au descoperit jurnalistii Rise Project, pe baza documentelor Panama Papers.

Panama Papers. Rise Project: Miliardarul Beny Steinmetz are alte 20 de hectare in Padurea Snagov

Documentele PanamaPapers scot la lumina alte 20 de hectare pe care magnatul israelian Beny Steinmetz le detine, pe ascuns, in Snagov. Suprafata, descoperita de jurnalistii RISE Project, completeaza mosia cunoscuta a lui Steinmetz, de la marginea Bucurestiului, adica cele 46 de hectare aflate in Baneasa si Snagov terenuri din care o parte se afla sub sechestru DNA in dosarul Ferma Regala Baneasa.

RISE Project: Legatura dintre miliardarul Steinmetz, off-shore-urile din Panama si Rafo Onesti

RISE Project a descoperit documente care arata ca aceeasi firma care il reprezinta pe Benjamin Steinmetz in afacerea Rosia Montana, BSGR, a jucat un rol important in alt scandal care a zguduit economia Romaniei - afacerile legate de rafinariile RAFO Onesti si Darmanesti.

Rise Project: Miliardarul Benjamin Steinmetz, implicat si in scandalurile Rafo si Darmanesti

Omul de afaceri si miliardarul israelian Benjamin Steinmetz, pe numele caruia autoritatile romane au emis mandat de arestare in dosarul retrocedarilor de paduri, in care este implicat si printul Paul de Romania, al carui nume este legat de Rosia Montana, a fost implicat, prin compania sa BSG Resources, si in scandalurile legate de rafinariile RAFO Onesti si Darmanesti, dezvaluie jurnalistii de la Rise Project, pornind de la documentele din Panama.

RISE Project: Reteta unui faliment energetic: coruptia noastra si praful rusesc

1,5 miliarde lei. La atat se ridica datoria care a bagat Complexul Energetic Hunedoara CEH) in incapacitate de plata inca de la inceputul anului. Un raport de inspectie fiscala obtinut de RISE Project, confirmat si de administratorul judiciar al societatii de stat, avertizeaza ca termocentralele Mintia si Paroseni sunt la un pas de faliment din cauza importurilor de carbune. Altfel spus, CEH a vandut curent electric ieftin in timp ce cumpara carbune scump pentru materie prima, deci a mers in pierdere.

Ciolos, reactie in dosarele Panama: Nu am vorbit cu ANAF, e problema lor

Premierul Dacian Ciolos a avut prima reactie de la izbucnirea scandalului Panama Papers. Seful Guvernului spune ca nu a avut nicio discutie cu seful ANAF si a precizat ca inspectorii agentiei nu au.

Statele europene lanseaza anchete dupa dezvaluirile din dosarele Panama. Donald Tusk a sustinut ca scandalul ar putea afecta chiar viitorul Uniunii Europene (VIDEO)

Mega scandalul de coruptie Panama Papers ia amploare. Autoritatile din mai multe tari au reactionat dupa dezvaluirile legate de evaziunile fiscale orchestrate de firma de avocatura Mossack Fonseca. Anchete de am.

Peste 100 de calatori, blocati in Gara Suncuius din judetul Bihor

Peste o suta de calatori sunt blocati, duminica seara, in Gara Suncuius din judetul Bihor, dupa ce firma care trebuia sa le asigure transbordarea cu autobuze de la trenul accelerat Oradea Cluj-Napoca a trimis doar un autocar cu circa 40 de locuri, transmite corespondentul Mediafax.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )