Libnet.ro
UNICEF

12:30

Radu Tudor, dezvaluiri in premiera despre intalnirea cu presedintele Romaniei. Cred ca am auzit pe cineva spunand: Ce cauta aici?!

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, dezvaluiri in premiera despre intalnirea cu presedintele Romaniei. Cred ca am auzit pe cineva spunand: Ce cauta aici?!

Radu Tudor a povestit, pe blog, cum a descurs prima sa intalnire cu presedintele Romaniei de la acea vreme, Ion Iliescu. Se intampla in ianuarie 1995, cand realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, de. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva 34 de generali SRI

Radu Tudor scrie, pe blog, ca presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva, in cei cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni, 34 de generali SRI, in contextul in care un punct esential in mandatul lui.

Sinteza zilei. Ce pregateste Radu Tudor pentru dezbaterea organizata de Iohannis

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor, multiplu premiat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania, va participa la dezbaterea organizata, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din.

Barna scrie pe Facebook despre intalnirea cu Florin Piersic in Aeroportul Cluj-Napoca: Am iesit din logica de campanie, am din nou ocazia sa ma bucur fara grija de intamplarile simpatice

Liderul USR Dan Barna scrie pe Facebook despre intalnirea cu Florin Piersic in Aeroportul Cluj-Napoca, povestind ca a iesit din logica de campanie si are din nou ocazia sa se bucure fara grija de intamplarile simpatice. Barna afirma ca actorul i-a vorbit despre incredere, despre viitor si despre mult suflet, iar el i-a cerut un autograf pe agend.

Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Carmen Harra A ANUNTAT deja CINE va fi PRESEDINTELE ROMANIEI! Previziunea din PRIMUL TUR s-a indeplinit

Celebra prezicatoare Carmen Harra a anuntat cine va fi presedintele Romaniei! Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile prezidentiale. Cine va fi noul presedinte al Romaniei? Iata o intrebare care se.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

Ce ar face Viorica Dancila daca va ajunge presedintele Romaniei

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat vineri ca prima masura pe care o va lua daca va castiga Presedintia Romaniei va fi initierea unui referendum pentru ca seful.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )