Libnet.ro
UNICEF

11:30

Radu Tudor: Presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva 34 de generali SRI

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva 34 de generali SRI

Radu Tudor scrie, pe blog, ca presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva, in cei cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni, 34 de generali SRI, in contextul in care un punct esential in mandatul lui. continuă pe Antena3

Surse: Cine sunt jurnalistii care merg la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti dupa-amiaza la o dezbatere cu mai multi jurnalisti si politologi, printre acestia fiind Moise Guran si Ion M. Ionita.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Presedintele Klaus Iohannis participa la o intalnire cu alegatorii din Bistrita-Nasaud

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bistrita, la o intalnire cu alegatorii din judetul Bistrita-Nasaud, la care sunt asteptate aproximativ 2. 000 de persoane.

Presedintele Klaus Iohannis a decorat 65 de institutii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele privind conferirea Medaliei Aniversare Cent.

CTP refuza invitatia la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a anuntat ca refuza sa mearga la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis cu mai multi jurnalisti si analisti politici.

KLAUS IOHANNIS: Realizarile cu care se tot lauda PSD-ul nu au adus omului de rand mare lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Ploiesti, ca realizarile cu care se tot lauda PSD nu au adus omului de rand mare lucru, intrucat cresterile de pensii si salarii au fost anulate de inflatie. Iohannis spune ca este in razboi cu PSD care a guvernat impotriva romanilor si a catalogat drept intolerabile acuzatiile xenofobe, venite de catre PSD.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

CTP a explicat de ce Digi24 nu se afla pe lista participantilor la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a explicat, intr-o interventie telefonica, de ce Digi24 nu se afla, momentan, pe lista participantilor la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica.

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Klaus Iohannis, intalnire in campania electorala. Unde a fost surprins Presedintele cu o saptamana inainte de alegeri

Klaus Iohannis se afla in Bistrita-Nasaud, alaturi de Rares Bogdan si Robert Sighiartau. La ora 15:00, presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la un eveniment de campanie al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )