Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Tudor: Au inceput pregatirile pentru campania prezidentiala din 2019. I se pregateste un dosar familiei Iohannis?

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Au inceput pregatirile pentru campania prezidentiala din 2019. I se pregateste un dosar familiei Iohannis?

Au inceput pregatirile pentru campania prezidentiala din 2019 si, in acest moment, exista cinci posibili candidati pentru cea mai mare functie, potrivit informatiilor prezentate de Radu Tudor,. continuă pe Antena3

Dosar pentru familia Iohannis. Scenariul care bantuie scena politica inainte de alegerile din 2019

Au inceput pregatirile pentru campania prezidentiala din 2019 si, in acest moment, exista cinci posibili candidati pentru cea mai mare functie, potrivit informatiilor prezentate de Radu Tudor,.

Radu Tudor, ipoteza care arunca in aer DNA: Conflict major Kovesi-Morar

Jurnalistul Radu Tudor lanseaza o ipoteza grava in ceea ce priveste ultimele dezvaluiri din interiorul DNA. Foarte multe persoane se intreaba cum a fost posibil ca DNA sa se inregistreze singura.

Primaria Capitalei a aprobat noi tarife pentru inchirierea pietelor din centrul Capitalei: 137.000 lei/eveniment pentru Piata Constitutiei si 68.000 lei/ eveniment pentru Piata Universitatii

Primaria Capitalei a aprobat noi tarife pentru inchirierea pietelor din centrul Capitalei pentru diverse evenimente. Astfel, tariful pentru Piata Constitutiei este de 137. 000 lei/eveniment; pentru Piata Victoriei este de 91. 000 lei/eveniment, iar pentru Piata Enescu, Piata Universitatii si Piata Alba-Iulia este de 68. 000 lei/ eveniment.

Primaria Capitalei: Au inceput lucrarile pentru infiintarea unor benzi unice pentru transportul in comun

Primaria Capitalei a anuntat, vineri, inceperea lucrarilor de realizare a benzilor unice pentru transportul public, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul catre centru. Astfel, vor fi infiintate benzi unice pe Soseaua Kiseleff, bulevardul Constantin Prezan, Calea Dorobanti si pe mai multe strazi din centrul Capitalei.

Au inceput inscrierile pentru Concursul online Skills4IT- Competente digitale pentru locuri de munca, editia 2017

Concursul online Skills4IT- Competente digitale pentru locuri de munca, organizat de APDETIC si Junior Achievement, cu sprijinul Hotnews. ro se va desfasura in perioada 18 mai - 06 iunie 2017. In acest context, concursul isi propune sa identifice prioritatile si preferintele utilizatorilor romani de internet, precum si gradul de informare al acestora privind competentele digitale si securitatea cibernetica.

Politic show:Cate mandate de interceptare au aprobat judecatorii in 10 ani;Banalitatea secretului;Ludovic Orban vs. Cristian Busoi. A inceput lupta pentru sefia PNL

Identitatea pe internet si valorile civilizatiei. Distinctia intre public si privat este fundamentala pentru civilizatie. Trebuie sa putem face sau spune diverse lucruri unor anumite persoane, si nu altora. Parlamentul a votat legea RCA/ ASF va monitoriza strict evolutia tarifelor. Actul normativ prevede cum se vor calcula tarifele de referinta ale asigurarilor de raspundere civila auto.

Ludovic Orban vs. Cristian Busoi. A inceput lupta pentru sefia PNL: Cum se impart taberele si cine este favoritul

Ludovic Orban pare in avantaj la startul bataliei pentru PNL, dar gruparea din jurul lui Cristian Busoi spera sa recupereze diferenta pana la congresul din 17 iunie.

Campanie electorala pentru alegerile partiale din 11 iunie - Liviu Dragnea, in turneu prin tara/ Unde vor fi alegeri locale

Pe 11 iunie urmeaza sa aiba loc alegeri locale partiale in 49 de localitati din mai multe judete din tara, iar de cand a inceput perioada de campanie electorala presedintele PSD Liviu Dragnea s-a aflat in turneu prin tara. Vezi in articol unde vor avea loc alegerile locale, ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate.

Viitorul critica LPF pentru omologarea rezultatelor din playoff

Clubul Viitorul a emis un comunicat prin care critica decizia LPF de a trimite spre omologare clasamentul din playoff, in conditiile in care faza playout inca nu s-a incheiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )