Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Tudor: Ce mesaj important pentru Romania vine din SUA

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Ce mesaj important pentru Romania vine din SUA

Radu Tudor a scris un articol pe blogul sau in care vorbeste despre un mesaj important pentru Romania venit din SUA. La 4 aprilie, NATO implineste 70 de ani de la infiintare. Tratatul de la. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Mesaj important - Pentru prima oara deasupra Romaniei

Un bombardier strategic american de tip B-52 a desfasurat activitati de antrenament in spatiul aerian al Romaniei. Zborul de antrenament a avut loc marti, in zona Centrului National de Instruire intrunita.

Lufthansa numeste un nou director comercial pentru Romania si Moldova

Grupul Lufthansa a anuntat, marti, ca l-a numit pe Zlatko Zlatic in functia de director comercial pentru Romania si Moldova.

Nava de aprovizionare pentru ferme eoliene din Marea Nordului, lansata la Galati

O nava de aprovizionare si suport pentru ferme eoliene din Marea Nordului a fost lansata, vineri, la Santierul Naval din Galati, beneficiarul fiind o companie din Marea Britanie, conform Agerpres.

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, mesaj dur pentru doi politicieni: Destul! M-am saturat

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai i-a criticat dur pe Guy Verhofstadt ALDE european) si Manfred Weber PPE), spunand ca unicul lor scop este de a cere suspendarea legilor din tara pentru a-si bifa.

Tranzactia Vodafone-UPC in Romania: Modificarile din actionariat vor fi prezentate marti la CNA

Reprezentantii Vodafone si ai UPC vor da detalii marti, 2 aprilie, in fata Consiliului National al Audiovizualului CNA) cu privire la modificarea de actionariat care ar urma sa aiba loc in urma tranzactiei, daca va fi aprobata de Comisia Europeana, au precizat pentru HotNews. ro oficiali ai CNA si ai Vodafone. Vanzarea UPC catre Vodafone in Romania ramane sa se finalizeze la mijlocul acestui an, sub conditia unui aviz pozitiv din partea Executivului European.

Zuckerberg: Facebook este mai sigura decat in 2016. Nu putem garanta ca platforma nu va fi folosita pentru influentarea alegerilor UE din mai. Asistam la o cursa a inarmarii cibernetice

Facebook Inc. este mult mai sigura acum decat a fost in 2016 pentru combaterea interferentelor electorale, dar nu poate garanta ca site-ul nu va fi folosit pentru a submina alegerile pentru Parlamentul European din.

Zuckerberg: Nu putem garanta ca platforma Facebook nu va fi folosita pentru influentarea alegerilor UE din mai. Asistam la o cursa a inarmarii cibernetice

Facebook Inc. este mult mai sigura acum decat a fost in 2016 pentru combaterea interferentelor electorale, dar nu poate garanta ca site-ul nu va fi folosit pentru a submina alegerile pentru Parlamentul European din.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Indicele bursier S and P 500 a incheiat, vineri, cel mai bun trimestru din anul 2009 incoace, referinta bursei americane afisand un avans de peste 13% in primele trei luni din acest an, raliul facandu-si aparitia dupa perioadele intense de volatilitate si deprecieri care au caracterizat prima jumatate din luna octombrie si, in mod special, luna decembrie a anului trecut, cand pietele financiare si-au exprimat fricile cu privire la directia in care politica Rezervei Federale Fed) de crestere a cos-tului creditului si de restrictionare cantitativa va duce economia americana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )