Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, nou atac la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor, este afirmatia facuta de Viorica Dancila la Buzau. De asemenea, fostul premier sustine ca Presedintele are discurs de dictator. Klaus Iohannis are discurs d.

Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a explicat ca vor fi consecinte pentru societatatea romaneasca, din prismaacestui gest al presedintelui nedemocratic de a nu accepta nicio dezbatere. in.

Viorica Dancila, declaratii despre afirmatia lui Emmanuel Macron conform careia NATO este in moarte cerebrala: Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie

Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca nu este de acord cu afirmatiile sefului statului francez, Emmanuel Macron care a spus ca NATO este in moarte cerebrala. Aceasta afirma ca Alianta Nord.

Viorica Dancila da explicatii despre cele patru case pe care le detine

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca poate justifica toate cele patru case pe care le detine, spunand ca una a inceput sa o construiasca inca din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casa mostenita de la mama sa si o alta a socrilor, o casa de tara. Poate am avut ghinion sa nu am sase case care sa le iau din meditatii. Eu tot ceea ce am facut am facut prin munca mea si a sotului meu, sustine Dancila.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Viorica Dancila, presedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis. Despre ipocrizie sau oportunism politic): Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guv.

Viorica Dancila, despre discursul Anei Birchall: Parca ar face parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a sustinut joi ca fostul ministru al Justitiei Ana Birchall pare apropiata de presedintele Klaus Iohannis si i-a reprosat ca nu a explicat declaratiile despre.

Candidata Viorica Dancila despre ea insasi: Buturuga mica care va rasturna carul mare

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat un nou atac asupra lui Klaus Iohannis, in contextul apro.

Viorica Dancila spune ca PSD nu a distribuit materiale fake news: Nu am face asa ceva, nu am facut asa ceva

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat vineri ca USR - PLUS trebuie sa se uite catre Palatul Cotroceni si catre candidatul Klaus Iohannis atunci cand vorbeste despre fake news, si nu catre PSD, pentru ca social-democratii nu se lupta.

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

Desi a promovat mai multe masuri anti-europene, tot Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca este anti-european, comunist si extremist (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este un dictator comunist, antieuropean si extremist, a declarat presedintele PSD, Viorica Dancila, in cadrul unei conferinte de presa, de joi. Caracterizarile au venit dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )