Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radu Tudor, reactie cu privire la dezbatere despre Romania in Comisia LIBE din Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, reactie cu privire la dezbatere despre Romania in Comisia LIBE din Parlamentul European

Radu Tudor a vorbit pe blogul personal, despre intalnirea de ieri a Comisiei pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European in cadrul careia membrii au avut un schimb de opinii cu prim-vicepresedintele Comisiei. continuă pe Antena3

Dezbatere despre Romania in Comisia LIBE din Parlamentul European. Frans Timmermans ameninta Romania cu instanta

Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European PE) a programat pentru luni seara la Strasbourg o reuniune extraordinara, in cadrul careia membrii acestei comisii au un schimb de opinii cu.

Renate Weber, interventie ferma in Parlamentul European: Cum v-ati simti daca ati fi, fara sa stiti, sub supraveghere 24/24h?

Europarlamentarul Renate Weber a tinut sa sublinieze, in interventia sa in cadrul dezbaterii despre Romania in comisia LIBE, unul dintre cele mai relevante aspecte ale modul in care a fost infaptuita.

Scandal in Strasbourg, la dezbaterea despre Romania. Niciun oficial roman nu a fost invitat

Dezbatere exploziva despre Romania in aceasta seara la Strasboug. Situatia din tara noastra va fi discutata in comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne. La dezbatere va fi.

Un operator a izbucnit intr-o dezbatere despre referendum

Un operator a izbucnit in direct vineri seara, la emisiunea Pulsul zilei de la TVR 1, intr-o dezbatere despre referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie, numindu-l penibil pe presedintele Coalitiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, care explica in acel moment ca votul de la referendum este dat pentru protectia constitutionala a definitiei casatoriei, in termeni stricti juridici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )