Libnet.ro
UNICEF

23:30

Radu Tudor: Suna bine: Romania este cel mai mare producator in acest domeniu

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Suna bine: Romania este cel mai mare producator in acest domeniu

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro. continuă pe Antena3

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

il cheama Teba si este cel mai bun caine de urma din Politia Romana. Recent, a prins un temut criminal din Satu Mare

I se spune Teba si este de departe cel mai bun caine de urma din Politia Romana.

Ronaldinho, dupa ce Messi a castigat al saselea Balon de aur: Nu este cel mai bun din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barcelona, poate fi considerat cel mai bun fotbalist al epocii sale, insa nu si cel mai bun din istorie, informeaza EFE.

IN OCTOMBRIE: Romania, printre tarile UE cu cel mai semnificativ declin al industriei industriale

Productia industriala a scazut cu 2,2% in zona euro si cu 1,7% in Uniunea Europeana in octombrie, comparativ cu perioada similara din 2018, Germania, Estonia, Slovacia si Romania inregistrand cel mai semnificativ declin, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres. ro.

Ea este cea mai tanara sefa de guvern din lume: cum a devenit premier la 34 de ani

Tanara din imaginile alaturate este cel mai tanar premier din lume, probabil din toate timpurile. Are doar 34 de ani, iar numele ei este Sanna Marin. intr-o victorie fara precedent pentru femeile tinere de pe intregul mapamond, Sanna Marin a fost numita in pozitia de prim-ministru al Finlandei. Se vehicula de cateva zile aceasta posibilitate, .

Gerrit Cole, cel mai bine platit jucator de baseball. Va primi un salariu colosal

Gerrit Cole va deveni cel mai bine platit lansator din istoria Ligii profesioniste nord-americane de.

Cum arata cel mai vestic punct al Romaniei, locul de intalnire a granitelor dintre trei state: Romania, Ungaria si Serbia. iti poate starni fiori!

Triplex Confinium in latina granita tripla) este locul de intalnire a granitelor dintre trei state, Romania, Ungaria si Serbia. Acest punct, cel mai vestic al Romaniei, aflat in dreptul localitatii Beba Veche din judetul Timis, a fost marcat in anul 1920 cu o piatra de hotar monumentala, cu trei fatete pe care au fost incrustate stemele celor trei state vecine.

Specialistii SAP Romania au pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei din UE

Divizia de specialisti Data Science a pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei la nivelul Uniunii Europene, au anuntat, joi, reprezentantii SAP Romania, in cadrul unei intalniri cu presa.

Cel mai bun argument pentru eliminarea pensiilor speciale: Nu mai putem avea doua Romanii

Ministrul Finantelor se afla intr-o situatie foarte dificila de cand a venit la inaintare cu propunerea eliminarii pensiilor speciale din Romania, cu foarte mici exceptii. Exista insa multe argumente pentru care acea decizie ar fi buna. Florin Citu a facut eforturi in ultimele saptamani cu scopul obtinerii unui consens in privinta pensiilor speciale. Desi are .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )