Libnet.ro
UNICEF

21:45

Raed Arafat a ajuns la DIICOT. Ce s-a intamplat acum. Nu s-a mai abtinut

Playtech Playtech,
Raed Arafat a ajuns la DIICOT. Ce s-a intamplat acum. Nu s-a mai abtinut

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a prezentat astazi la sediul DIICOT pentru a depune plangere penala impotriva barbatului din Alba Iulia care l-a amenintat cu moartea, pe Facebook. Reputatul medic declara ca amenintarile pareau serioase si ca nu se poate permite asa ceva. Cetateanul este adept al teoriei conform careia virusul . continuă pe Playtech

Raed Arafat, la sediul DIICOT pentru a depune plangere dupa ce a fost amenintat cu moartea de un conspirationist

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT, pentru a depune plangere penala impotriva barbatului care l-a amenintat cu moartea pe Facebook, Raul Coltor. Potrivit Codului penal, cercetarile pentru infractiunea de amenintare sunt demarcate numai daca partea vatamata depune plangere.

Raed Arafat, la DIICOT dupa ce a fost amenintat cu moartea

Secretarul de stat Raed Arafat a mers la DIICOT, astazi, pentru a depune plangere penala impotriva barbatului care l-a amenintat cu moartea pe Facebook, mesajul acestuia fiind distribuit de peste 1. 500 de ori.

UPDATE Raed Arafat a depus doua plangeri penale la DIICOT dupa ce a primit amenintari cu moartea: Au mai fost, dar acum chiar au parut serioase

Secretarul de stat Raed Arafat a depus o plangere penala la DIICOT, joi, dupa ce a fost amenintat cu moartea.

Raed Arafat, anunt de ultima ora: S-a externat la cerere cu simptome usoare, iar acum este la ATI cu oxigenare 70%!

Raed Arafat a vorbit, luni, despre cazul unui pacient care s-a externat la cerere, in urma cu o saptamana, pentru ca avea simptome usoare, iar acum a ajuns la ATI fara sa poata respira singur. Iar cazul acestui pacient, subliniaza seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, nu este singular. Si alti pacienti COVID-19 externati la cerere s-au confruntat apoi cu probleme grave.

Raed Arafat s-a prezentat la DIICOT pentru a depune o plangere dupa ce a primit un mesaj de amenintare cu moartea (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT pentru a depune o plangere dupa ce a primit o amenintare cu moartea de la o persoana, pe Facebook,.

Raed Arafat, explicatii la iesirea de la DIICOT. Eu sper sa fie OK

Raed Arafat a facut declaratii joi, la iesirea de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Acesta a spus ca a depus plangere impotriva celor care l-au amenintat cu moartea.

Raed Arafat a depus plangere penala impotriva celor care l-au amenintat cu moartea

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a depus, joi, la sediul DIICOT, o plangere penala impotriva ce.

Raed Arafat: Cine a gandit mesajele negationiste poate a contribuit la uciderea unor pacienti Cat de departe au ajuns conspiratiile despre coronavirus - Exemplul cu Bill Gates (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca suntem sub o forma de atac hibrid, caci tot mai multe mesaje extrem de bine gandite si coordonate sunt transmise pe toate mediile de comunicare, pentru a convinge.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

Raed Arafat explica de ce este necesara detasarea medicilor: Sunt infectati, intra in izolare. Cine lucreaza?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca au fost situatii in care medici nu au dorit sa fie detasati la un spital, iar din acest motiv bolnavii au fost transferati la alte unitati medicale. El a precizat ca acest lucru implica si un risc, de a pierde bolnavul in timpul transportului, deoarece unii dintre pacienti sunt extrem de instabili, mentionand ca acest lucru s-a si intamplat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )