Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, la sediul DIICOT pentru a depune plangere dupa ce a fost amenintat cu moartea de un conspirationist

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, la sediul DIICOT pentru a depune plangere dupa ce a fost amenintat cu moartea de un conspirationist

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT, pentru a depune plangere penala impotriva barbatului care l-a amenintat cu moartea pe Facebook, Raul Coltor. Potrivit Codului penal, cercetarile pentru infractiunea de amenintare sunt demarcate numai daca partea vatamata depune plangere. continuă pe Adevărul

Raed Arafat s-a prezentat la DIICOT pentru a depune o plangere dupa ce a primit un mesaj de amenintare cu moartea (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT pentru a depune o plangere dupa ce a primit o amenintare cu moartea de la o persoana, pe Facebook,.

UPDATE Raed Arafat a depus doua plangeri penale la DIICOT dupa ce a primit amenintari cu moartea: Au mai fost, dar acum chiar au parut serioase

Secretarul de stat Raed Arafat a depus o plangere penala la DIICOT, joi, dupa ce a fost amenintat cu moartea.

Raed Arafat, la DIICOT dupa ce a fost amenintat cu moartea

Secretarul de stat Raed Arafat a mers la DIICOT, astazi, pentru a depune plangere penala impotriva barbatului care l-a amenintat cu moartea pe Facebook, mesajul acestuia fiind distribuit de peste 1. 500 de ori.

Raed Arafat a ajuns la DIICOT. Ce s-a intamplat acum. Nu s-a mai abtinut

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a prezentat astazi la sediul DIICOT pentru a depune plangere penala impotriva barbatului din Alba Iulia care l-a amenintat cu moartea, pe Facebook. Reputatul medic declara ca amenintarile pareau serioase si ca nu se poate permite asa ceva. Cetateanul este adept al teoriei conform careia virusul .

Raed Arafat, despre pacientul asimptomatic mort de Covid-19 dupa ce a refuzat internarea: Nu este primul caz de care aflu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului asimptomatic din Galati, care a murit de coronavirus la doar cateva ore dupa ce a refuzat internarea in spital.

Raed Arafat, despre pacientului asimptomatic mort de Covid-19 dupa ce a refuzat internarea: Nu este primul caz de care aflu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului asimptomatic din Galati, care a murit de coronavirus la doar cateva ore dupa ce a refuzat internarea in spital.

Raed Arafat: Suntem sub o forma de atac hibrid. Mesajele de negationism nu fac decat sa distruga lupta impotriva coronavirusului

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, vorbeste joi, pentru B1 TV, despre modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania, cum am ajuns sa avem chiar si 777 de infectari.

Raed Arafat: Suntem sub o forma de atac hibrid. Mesajele de negationism nu fac decat sa distruga lupta impotriva coronavirusului (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit joi, pentru B1 TV, despre modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania, cum am ajuns sa avem chiar si 777 de infectari int.

Raed Arafat, despre protestatarii veniti din nou in Piata Victoriei: Se vor imbolnavi!

Raportarile zilnice se refera doar la cazurile noi de coronavirus, nu cuprind si retestari, asa cum se vehiculeaza, a declarat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Raed Arafat: Peste 50% din infectiile cu COVID-19 sunt transmise de asimptomatici. Florin Ovidiu Ortan (PSD): Daca sta cuminte cu masca pe botic, e suficient

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat luni, la dezbaterile din Comisia Juridica pe legea privind carantina si izolarea, ca sunt necesare reglementari legislative pentru ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )