Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, anunt bomba. Ce se intampla cu retestarile si care este numarul real de cazuri noi de COVID-19

Playtech Playtech,
Raed Arafat, anunt bomba. Ce se intampla cu retestarile si care este numarul real de cazuri noi de COVID-19

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a dezvaluit luni seara care este adevarul din spatele numarului de cazuri noi de imbolnaviri. Potrivit unor supozitii, in cifrele declarate se presupunea ca ar fi fost vorba si de retestari puse in calcul. Pentru a clarifica lucrurile, Raed Arafat a explicat clar care este situatia reala. continuă pe Playtech

Raed Arafat, anunt de ultima ora: S-a externat la cerere cu simptome usoare, iar acum este la ATI cu oxigenare 70%!

Raed Arafat a vorbit, luni, despre cazul unui pacient care s-a externat la cerere, in urma cu o saptamana, pentru ca avea simptome usoare, iar acum a ajuns la ATI fara sa poata respira singur. Iar cazul acestui pacient, subliniaza seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, nu este singular. Si alti pacienti COVID-19 externati la cerere s-au confruntat apoi cu probleme grave.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre urmatoarele masuri: S-ar putea impune anumite restrictii!

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus este in continua crestere, secretarul de stat, Raed Arafat, confirma faptul ca autoritatile ar putea impune noi restrictii, insa numai pentru anumite zone din tara, unde apar focare.

Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor, implicat in cazul Caracal

Raul Coltor, barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat a declarat anul trecut ca este agent secret international, dupa ce s-a prezentat la CSM pentru a dezvalui presupuse legaturi intre angajati americani ai Bazei de la Deveselu cu o retea de proxeneti, totul in contextul cazului crimelor din Caracal.

Mesaj dur de la Raed Arafat: ii astept la spital pe cei din strada

Raed Arafat este sigur ca unii dintre manifestantii din Piata Victoriei, oameni care nu purtau masti.

Raed Arafat, amenintat cu moartea: Eu o sa fiu cel care o sa te ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de piatra!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a fost amenintat public cu moartea de catre un adept al teoriei conspiratiei care nu crede in existenta noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede si a strans mii de reactii, unele pro, unele contra.

Raed Arafat: Situatia nu este sub control. Ce se intampla cu legea carantinei, care nu este destinata doar COVID-ului

Secretarul de stat Raed Arafat a comentat cel mai grav bilant al pandemiei COVID-19 in Romania, cel raportat sambata: 698 de cazuri noi de infectare si 24 de decese in 24 de ore. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI a declarat ca dinamica este crescatoare, nu este sub control, iar saptamana viitoare vor avea loc discutii pentru stabilirea unor noi masuri.

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

RAED ARAFAT: Avem nevoie de masuri legislative impotriva pacientilor asimptomatici care nu respecta carantina

Secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat luni, la dezbaterile din Comisia Juridica pe Legea carantinei, ca este nevoie de reglementari legislative pentru a putea lua masuri impotriva pacientilor asimptomatici care nu respecta izolarea. Arafat a citat un studiu facut de Universitatea Yale care arata ca peste 50% din infectiile cu coronavirus sunt transmise de asimptomatici, conform Digi24.

RAED ARAFAT: Bilantul cazurilor de COVID-19 arata ca situatia este intr-o dinamica crescatoare, nu este sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat la TVR, referindu-se la numarul mare de noi cazuri de COVID-19, ca dinamica este crescatoare, nu este sub control.

EXCLUSIV Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor sustinea anul trecut ca e spion VIDEO

Raul Coltor barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat intr-un mesaj postat pe Facebook s-a prezentat in vara anului trecut la CSM pentru a da in vileag presupuse legaturi intre angajati americani ai Bazei de la Deveselu cu o retea de proxeneti, totul in contextul cazului crimelor din Caracal. El sustinea, atunci, ca este spion.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )